1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2014 22:10

«Κλειδώνουμε την 8άδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Λαμία βρίσκεται σε κομβικό σημείο καθώς με νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ξεμπερδέυει με τον κίνδυνο των πλέι άουτ, κλειδώνει την 8άδα και βάζει πλώρη για 6άδα.

«Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, με δύσκολη ομάδα, είμαστε χαρούμενοι που το παίζουμε εντός αυτό το παιχνίδι, ο κ. Γιάτσης έχει στρώσει την ομάδα, και με τις αλλαγές που έχει κάνει με τους ξένους παίχτες παίζουν καλύτερα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ευελπιστούμε στη στήριξη του κόσμου μας, για να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχουμε μες στο Χαλκιοπούλειο. Η 6η θέση δεν κλειδώνει 100% με νίκη, η οκτάδα όμως αν νικήσουμε εξασφαλίζεται, και μπορούμε μετά να κοιτάξουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα», δήλωσε ο Νικήτας Εφραιμίδης 

Από τη μεριά του ο Στράτος Καββαδάς τόνισε: «Έχουμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, έχουμε δείξει τελευταία ότι τα παιχνίδια που καιγόμαστε για βαθμούς τα παίρνουμε, παίζουμε και καλό βόλει τις τελευταίες αγωνιστικές. Υπάρχει σίγουρα ιδιαιτερότητα, αφού ο παλιός μας προπονητής είναι τώρα αντίπαλος, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και στόχος φυσικά είναι να τον κερδίσουμε. Με νίκη θεωρώ κλειδώνει η οκτάδα και μετά θα μπορούμε να παίξουμε χωρίς πίεση, πιο ελεύθερα και να πάμε για το καλύτερο. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας σ' ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, και ελπίζουμε να έρθει και αύτο το Σάββατο στο Χαλκιοπούλειο για μία ακόμα παράσταση». 

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR Κεντρικής Ελλάδας

Διαβάστηκε 2150 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ