1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2014 19:10

Απάντηση του Ερμή Πατρών στην Καλαμάτα 80

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής Πατρών πρός την Καλαμάτα 80:
 «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλο σωματείο της Καλαμάτας 80 ότι η ανακοίνωση τους μας εξέπληξε ποικιλοτρόπως πράγμα που δεν περιμέναμε.
 
1ον :Σας γνωστοποιούμε ότι το σωματείο μας δεν εκδίδει ανακοινώσεις με σκοπό να κερδίσει κάτι στο μέλλον ,όπως μας γράφετε γιατί πολύ απλά έχει εκπληρώσει τους στόχους του για φέτος ,οπότε δεν υπάρχει τέτοιου είδους βλέψη.
 
2ον:Είναι παγκόσμιο φαινόμενο μια ομάδα να ξεκινά την ανακοίνωσή της σπεύδοντας να υπερασπιστεί τον διαιτητή του αγώνα (γιατί άραγε;)
 
3ον:Σας πληροφορούμε ότι γνωρίζουμε πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και μόνο σαν αστείο μπορούμε να πάρουμε την δήλωσή σας περί συκοφαντικής δυσφήμισης γιατί πολύ απλά ότι αναφέραμε ήταν πραγματικά γεγονότα ,σε αντίθεση με την δική σας δήλωση περί λασπολογίας με απώτερο σκοπό να κερδίσουμε κάτι στο μέλλον, η οποία αναφέρεται σε γεγονός ανύπαρκτο πράγμα, που αποτελεί όντως συκοφαντική δυσφήμιση. Για τον λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.
 
4ον: Όσον αφορά τις αμφισβητούμενες φάσεις και την συμπεριφορά του αθλητή «κόσμημα» Δημητρακόπουλου Χρήστου σας προκαλούμε να στείλετε το βίντεο του συγκεκριμένου αγώνα που έχετε στα χέρια σας σε όλες τις αρμόδιες αρχές καθώς και στις ανάλογες αθλητικές ιστοσελίδες για να αποδειχθεί ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο. Αν σας είναι κόπος μπορείτε να στείλετε μόνο το 5ο σετ. Αυτό αρκεί για να αποδειχθούν όλα όσα υποστηρίζουμε.
Σας υπενθυμίζουμε ότι στις δηλώσεις μας μετά το παιχνίδι ,είχαμε επαινέσει την συμπεριφορά των υπολοίπων αθλητών της ομάδος σας και του σωματείου σας γενικότερα, δείχνοντας ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το φίλο σωματείο της Καλαμάτας 80.
 
Τέλος θα θέλαμε να απαντήσουμε στον αθλητή «κόσμημα» Δημητρακόπουλο Χρήστο σχετικά με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι το έτος ιδρύσεως του σωματείου μας είναι το 1982 άρα ή δεν το γνώριζε, πράγμα που θα έπρεπε, για να δηλώσει ότι παίζει βόλεϊ περισσότερα χρόνια από την ύπαρξη της ομάδος μας ή έχει κάποιο μικρό πρόβλημα με την αριθμητική και πρέπει να το διορθώσει. Ακόμη θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι με την δήλωση του περί «παιδικής χαράς» που ανέφερε για τους αθλητές μας ,προσβάλλει ένα μεγάλο ποσοστό (ίσως το μεγαλύτερο) των αθλητών που κάνουν ερασιτεχνικό αθλητισμό, δηλαδή χόμπι. Μέσα σε αυτούς και τους συναθλητές του στην ομάδα που αγωνίζεται αυτή την στιγμή. Καλό θα ήταν λοιπόν να μάθει να ερμηνεύει και να χρησιμοποιεί καλύτερα την ελληνική γλώσσα».
 
Πηγή: pelop.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Γιώργης Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 13:35 posted by Γιώργης

    Μην τυχόν και πειράξετε το συντεκνάκι μου!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ