1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2014 23:25

Στον Δημήτρη Χατζόπουλο το φλουρί στην ΑΕΚ (video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/AEK/2013-14/pita folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/AEK/2013-14/pita/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο «Καφέ Μεζέ» στην Νέα Φιλαδέλφεια η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΚ. Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Χατζόπουλος που κέρδισε το φλουρί.

Το παρών στην γιορτή έδωσε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο Γενικός Γραμματέας Αλέξης Αλεξίου καθώς και ο Γενικός αρχηγός Μάνος Μακρής.

Σε λίγο θα υπάρξουν βίντεο με την ομιλία του Κωνσταντίου Κοτσάτου, του γενικού αρχηγού Μάνου Μακρή και του αρχηγού της ομάδας της ΑΕΚ Γιάννη Μαντέκα, του προέδρου κ. Κοτσάτου καθώς και δηλώσεις των παιχτών της Ένωσης.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μάνος Μακρής δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε όλοι εδώ για να κόψουμε την πίτα παρέα με την πρώτη κούπα. Εγώ είμαι υπερήφανος που είμαι σε αυτή την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο αισθάνονται και οι αθλητές. Η ομάδα αυτή ελπίζω ότι θα κάνει μεγάλη προσπάθεια να φέρει και άλλους τίτλους. Όμως θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά, που είχα μιλήσει μαζί τους πριν από ενάμιση μήνα και είχα πει ότι σε αυτή την ομάδα πιστεύω πάρα πολύ. Το ίδιο πιστέψανε και τα παιδιά. Ότι η ομάδα αξίζει να φτάσει πολύ ψηλά. Δεν είναι εύκολα τα ματς. Λένε πολλοί ότι αφού κερδίσαμε ότι κερδίσαμε πάμε στη λάμια να παίξουμε ένα εύκολο ματς. Είναι πολύ δύσκολο το ματς, αλλά θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, για να μπορέσουμε να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει.  Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Ευχαριστώ τους αθλητές που έκαναν μια τεράστια προσπάθεια».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Γιάννης Μαντέκας δήλωσε:

«Είμαι τυχερός που βρίσκομαι ανάμεσα σας και είμαι χαρούμενος που έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Όντως είμαστε μία οικογένεια κι αυτό φαίνεται και στους αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι μας άνοιξε η όρεξη για να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε κι άλλες επιτυχίες. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και να είστε σίγουροι πως οι αθλητές θα κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν κι άλλες επιτυχίες. Η πορεία είναι πολύ όμορφη μέχρι στιγμής και θέλουμε να σας έχουμε πάντα δίπλα μας γιατί η στήριξη της διοίκησης και του κόσμου μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ