1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2014 01:19

«Φουλάρει» στην κορυφή το Κολλέγιο, διπλό της Ορεστιάδας στη Θεσαλονίκη

Με πολλές και συγκλονιστικές αναμετρήσεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Στο δεύτερο όμιλο και στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το Κολλέγιο ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της ΣΠΑ Καρδίτσας και πλέον έχει το απόλυτο πλεονέκτημα μιας και είχε κερδίσει και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Καρδίτσα. Ωστόσο, το Κολλέγιο έχει διαφορά δύο βαθμών από τους διώκτες του, ενώ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο τρίτο όμιλο, η Ορεστιάδα πέρασε αέρα από την Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τον Ηρακλή με 3-0, ενώ και η Μεντ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Έλπίδα Αμπελοκήπων. Έτσι η μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου συνεχίζεται...

Τέλος στον πρώτο όμιλο η Κύζικος νίκησε με 3-1 τον Ιωνικό Ν.Φ. και συνεχίζει να ελπίζει σε κάποιο στραβωπάτημα της πρωτοπόρου του ομίλου, Αργυρούπολης που υποδέχεται την Κυριακή τον ΟΦΗ και των Χανίων που φιλοξενούν τα Ταταύλα. 

 

ΑΝΑΛΎΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

 1ος όμιλος 15η αγωνιστική

ΟΦ Γέρακα - ΓΣ Πανελλήνιος 0-3 (20-25, 22-25, 22-25)
Γέρακας (-): Πανδής, Διονυσόπουλος, Ιωάννου, Μπισμπίκας, Μπαλογιάννης, Μουτουσίδης/ Παλαιολόγος (λ), Παπαδέας, Στυλιανού, Ρούσσος.
Πανελλήνιος (Λακασάς): Σχίζας, Μάρκου, Μπουγάς, Σούρδι, Χατζηθάνος, Αγγέλου/ Αντωνιάδης (λ), Μπίκος, Σωτηρέλης.

Κύζικος Ν. Περάμου - Ιωνικός Ν.Φ. 3-0 (25-14, 25-21, 25-18)
Κύζικος Νέας Περάμου (Κουμπλής): Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μπεκιάρης, Δημοβασίλης/ Μπαρμπούνης Θ. (λ), Μπαρμπούνης Σπ., Μούλος.
Ιωνικός Ν.Φ. (Γκαραβέλης): Καλογερόπουλος, Οικονόμου, Βαρδής, Πατσιαλής, Καλογερόπουλος, Κοντάρης/ Ζαγκανάς (λ), Ηλιόπουλος, Τσιαμπάς.

Πανερυθραϊκός – Δραπετσώνα 3-0 (25-16, 25-23, 28-26)
Πανερυθραϊκός (Χατζηπέρος): Κατσαούνης, Μπιλλήρης, Αδαμόπουλος, Παπασιδέρης Γ., Κωστόπουλος Παπασιδέρης Δ./ Πολυμερόπουλος, (λ), Σπανός, Λέπουρας, Κίγκας.
Δραπετσώνα (Πλήθης): Ρεζκ, Κογκαλίδης Κ.Γ., Στρατηγός, Εξαδάχτυλος, Τραπεζοντίδης, Χριστόπουλος/ Βογιατζίδης (λ), Φύτρος, Μαργαρίτης, Κογκαλίδης Κ.Λ..

2oς όμιλος - 15η αγωνιστική

Παλλήνη - ΑΓΣΙ 3-0 (25-14, 25-20, 25-15)
Παλλήνη (Καραμαρούδης): Βλαχάκης, Λυκούρεσης, Τσικάτος, Ψάρρης, Κουλοχέρης, Μανιάτης/ Τσαδήμας (λ), Αντωνάκης, Ανάγνου
ΑΓΣΙ (Θεοδωράκης): Μάντζιος Φ., Χόνδρος, Οικονόμου, Γεωργάκης, Δημητριάδης, Κλούρας/ Μυλωνάς (λ), Παπανικολάου, Αποστόλου

ΑΟΝΣ Μίλων - ΑΕΠ Ολυμπιάς 2-3 (24-26, 17-25, 25-23, 25-22, 16-18)
Μίλων (Ντόζης): Κεχράς, Σαμπανάι, Τουρνάκης, Παπασταματάτος Ν., Αναστασόπουλος, Σπυριούνης/ Αθανασόπουλος (λ), Περγαμαλής Ευστρ., Παπασταματάτος Γ., Περγαμαλής Γ.
Ολυμπιάδα Πατρών (Δαρρείος): Κοκόλας, Φιλίππου, Δημητσιάνος, Σαλαβασίλης, Δασκαλόπουλος, Γεωργάτος/ Σταθόπουλος (λ), Γεωργακόπουλος, Δοντής, Αυγέρος.

Κολλέγιο Αθηνών - ΣΠΑ Καρδίτσας 3-1 (25-19, 25-16, 18-25, 26-24)
Κολλέγιο Αθηνών (Γαβριήλ): Μάντζιος, Κοτσιλιάνος, Σωτηρίου, Ζουπάνι, Αριστόπουλος, Χριστοφίδης/ Μπούρας (λ), Μεσσάλας, Μιχαλόπουλος, Πολυμερόπουλος, Ρεστένης.
ΣΠΑΚ (Σκανίκα): Θάνος, Βλαχόπουλος, Καραγκιόζης, Χήρας, Αλεξίου Φ., Κολτσιάκης/ Ντάκουρης (λ), Αλεξίου Θ..

ΑΚ Ζωγράφου - Καλαμάτα 80 1-3 (17-25, 25-23, 20-25, 19-25)
ΑΚ Ζωγράφου (Λοϊζίδης): Κακλαμανάκης, Κωλέτης, Ξένος, Παπούλης, Μαρκάκης, Παπαντωνίου/ Μπαρέκας (λ), Βενιζέλος, Δικτυόπουλος, Γιαννόπουλος, Μαρκόπουλος, Χαραλάμπους.
Καλαμάτα 80 (Ντάκουρης): Βραχνάς, Κακαλέτρης, Μπουσούνης, Μανιατέας, Μάνα, Κωτσάκης/ Δημητρακόπουλος (λ), Περπινάκης, Εξαρχέας, Μπλάουελ.


3oς όμιλος - 15η αγωνιστική

Ηρακλής - Ορεστιάδα 0-3 (21-25, 24-26, 15-25)

ΜΕΝ Τούμπας - ΑΣ Ελπίς 3-0 (25-19, 25-23, 25-22)
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Μπαλάσκας, Παπαϊακώβου, Χατζηηλιάδης, Αντιφάκος, Δημητριάδης, Σάκογλου/ Κνάπεκ (λ), Βέλο, Χρυσάφης
Ελπίς Αμπελοκήπων (Κυλίτσης): Γαβριήλ, Βασιλειάδης, Καρασαρλίδης, Βουλγαρίδης, Κοντογιάννης, Πρώιο/, Αλμαλής (λ), Αδαμίδης (λ), Μπατσάρας, Νικολακάκης

ΑΟ Σερρών - Λήμνος Sports Club 3-2 (11-25, 25-23, 25-12, 20-25, 15-09)
Σέρρες (-): Λαζαρίδης, Κομητούδης, Κόκκινος, Ζλάτκος, Παναγιώτου, Κάττος/ Μαυρομάτης (λ), Σωτηριάνος, Βελιχάι
Λήμνος (Κάτσικας): Ναλμπαντής Κ., Ναλμπαντής Απ., Βανδώρος, Μήττας, Μούρτζιος, Αλεξάκης/ Ντουρντούρας (λ)

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 06:38 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    γιατί, περίμενε κανείς να πάρει έστω κι ένα σετ ο Ηρακλής; Δε νομίζω. Το αστείο με τον Ηρακλή είναι ότι έχει εξαφανιστεί από το βολεικο χάρτη της χώρας, υπάρχψει στην ανυποληψία, δεν έχει ομάδα, δεν έχει διοίκηση και δεν κουνιέται φύλο. Κανείς δε φαίνεται να αντιδρά και να ενοχλείται. Διοίκηση δεν υπάρχει αφού κάποιος Τσιργογιάννης , κάποιος που έχει ένα κυλικείο και παρισ΄τανει τον παράγοντα και μερικοί "εύσωμοι" που τους στηρίζουν είναι σα να μην υπάρχουν, το απόλυτο τίποτα. Από ομάδα άστα καλύτερα, μερικά παιδάκια που τα προώθησαν από τους έφηβους και τους είπαν παίξτε, από κόσμο μόνο κάποιες γκόμενες παικτών και κάποιοι γονείς που είδαν τα όνειρά τους να δουν τα παιδια τους στην πρώτη ομάδα να πραγματοποιούνται. Και οι λαλίστατοι δημοσιογράφοι των οπαδικών σάιτ; Οι οργανωμένοι που σε άλλα θέματα και άλλες εποχές διαρήγνυαν τα ιμάτιά τους για το παραμικρό; ΤΙΠΟΤΑ.Κοινώς κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.Δε βγάζουν άχνα.Αυτό δύο τινά μπορεί να σημαίνει.Ή ΄δεχθηκαν την απόλυτη ξεφτίλα της ομάδας μοιρολατρικά ή στηρίζουν τους ανύπαρκτους που έχουν διαλύσει το σύλλογο.Οτι και να συμβαίνει γιατί το κάνουν; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;Οσοι μπορούν να σκεφτούν καταλαβαίνουν. Και επειδή ο κόσμος βλέπει τι γίνεται γι αυτό το λόγο δεν ασχολείται καθόλου.Ο άλλοτε κραταιός Ηρακλής έχει σβήσει οριστικά και αμετάκλητα.Υπεύθυνοι πολλοί, κι αυτοί που οτ χρέωσαν κι αυτοί που εδώ και 2 χρόνια τον αποτέλειώσαν. Ενα φωτεινόδιάλλειμμα υπήρξε με τους ανθρώπους που πριν 2 χρόνια πήρανε το νταμπλ και που έδειξαν να μπορούν να έχουν τον Ηρακλή σε δρόμο επιτυχιών.Αυτούς όμως φρόντισαν να τους αναγκάσουν σε φυγή αυτοί που βάλανε πόδι στο σύλλογο ως οδοστροτηρες , οι τύποι της Πανελλήνιας Λέσχης μαζί με τον ξεχασμένο Μπερμπέρογλου.Ας μην ξεχνάνε οι Ηρακληδείς το καλοκαίρι του 2012.Τότε που η διοίκηση Κολύμπατζη αναγκάστηκε σε παράιτηση και ανέλαβαν οι καταστροφείς.Μπερμπέρογλου, Τσιργογιάννης και λοιποι άσχετοι που έφεραν τον υποβιβασμό, την ανυποληψία και την ξεφτίλα της Α2, χωρίς ορατό μέλλον ή μάλλον με πιο πιθανό την απολυτη διαλυση ή στην καλύτερη περίπτωση τη συντήρηση της ομάδας στις μικρές κατηγορίες και τη λειτουργία της ως φυτώριο.Ευγε ηρακληδείς να τους χαίρεστε τους απίθανους που ανέχεστε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ