1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
02-02-2014 18:12

Κρέτσης:«Ποιος δεν θα ήθελε το πρωτάθλημα;» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Νίκος Κρέτσης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Ο πασαδόρος της Ένωσης τόνισε τη σημασία που έχει αυτός ο τίτλος για την ομάδα, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε και το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Αυτό το Κύπελλο ελπίζω να σημαίνει για την ΑΕΚ μία καινούρια αρχή, μία καινούρια εποχή και περισσότερους τίτλους για το μέλλον. Ήταν σημαντική και ιστορική στιγμή για την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, αφού πήρε τον πρώτο της τίτλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ που περίμενε κάτι τέτοιο πως και πως. 

Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίτλους, αλλά ότι θα προσπαθούμε όσο μπορούμε, με κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γιατί το ίδιο κάνει και ο κόσμος από την εξέδρα για εμάς, είναι μαζί μας και μας στηρίζει με όλη του τη δύναμη. 

Δε βλέπω τον τίτλο του MVP και του καλύτερου πασαδόρου σαν μία προσωπική δικαίωση. Έτυχε που ήμουν πρώτος πασαδόρος, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορούσα. Με βοήθησε να ανταπεξέλθω το ότι έχω εμπειρία γιατί παίζω χρόνια κι αυτή θέση πιστεύω χρειάζεται εμπειρία. Ήμουν ήρεμος και βοήθησα. Το σημαντικό είναι ότι κατακτήσαμε το κύπελλο. 

Σίγουρα θέλω ένα πρωτάθλημα. Καλά να είμαστε να έχουμε την υγεία μας κι από εκεί και πέρα βλέπουμε». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ