1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2013 01:43

Κολλέγιο Αθηνών, ΜΕΝΤ και ΕΑ Λάρισας στο κλαμπ των αήττητων και η ΑΕΚ ελπίζει...

Μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων στα Εθνικά πρωταθλήματα εντός του 2013 τρεις ομάδες που αγωνίζονται στα Εθνικά πρωταθλήματα έχουν το προνόμιο να είναι αήττητες.

Πρόκειται για το Κολλέγιο Αθηνών του Άκη Χατζηαντωνίου που τις τελευταίες αγωνιστικές πέρασε περιπέτειες σε τάι μπρέικ αλλά κράτησε το αήττητο στον Β΄όμιλο της Α2 ανδρών. Η δεύτερη ομάδα είναι η ΜΕΝΤ που κάνει... περίπατο στον Γ΄όμιλο της Α2 ανδρών και η τρίτη ομάδα είναι η ΕΑ Λάρισας στον Β΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 γυναικών.

Σημειώστε πως ίσως προστεθεί ακόμα μία ομάδα στην περίπτωση που αποφασιστεί η επανάληψη του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ για την Α1 γυναικών.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ο νέος ορισμός θα γίνει εντός του 2014 οπότε η ΑΕΚ θα μπει και πάλι στο κλαμπ των αήττητων!

1 σχόλιο

  • Comment Link PP Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 09:15 posted by PP

    Σοβαρή δουλειά, προσγειωμένα μυαλά και οικογενειακό κλίμα!!!! Η συνταγή της επιτυχίας στη ΜΕΝΤ. Το όνειρο της Α1 δεν είναι μακρυά!!! Μπράβο σε όλους όσους στηρίζουν αυτό το όνειρο!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ