1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2013 02:29

Γουρλής ο διάδοχος του Κνάπεκ για ΜΕΝΤ, παράπονα ο Αίας από Κάλλη, Μπόμπορα

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι όπου τα παράπονα για τη διαιτησία ήταν πολλά από πλευράς Αίαντα, η ΜΕΝΤ έφυγε με τους τρεις βαθμούς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.

Στο ουδέτερο της Καλαμαριάς και πάλι, οι κυανόλευκοι υποδέχτηκαν τους κόκκινους του Ευόσμου, με τρεις σημαντικές απουσίες. Ήταν ο Γιώργος Κνάπεκ, βασικό λίμπερο που σήμερα απέκτησε... διάδοχο, ενώ εκτός ήταν οι δύο βασικοί κεντρικοί, ο Κωσταρέλλης και ο τραυματίας εδώ και καιρό Αντιφάκος.

Το πρώτο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολα. Ο Αίας δε βρήκε ποτέ ρυθμό και υποπίπτοντας σε πολλά λάθη, έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, δίχως να καταφέρει να επιστρέψει.

Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν με διαφορετικό πρόσωπο και κατάφεραν να προηγηθούν με 3-8 στο ξεκίνημα. Ένα προβάδισμα που άρχισε σταδιακά να εξαφανίζεται και με το που πήγε στο σερβίς ο Παπαιακώβου, το παιχνίδι γύρισε. Η ΜΕΝΤ κατόρθωσε να προηγηθεί με 22-19 αλλά ο Αίας με πολύ πάθος και δυνατό μπλοκ, ανέτρεψε τα δεδομένα και ισοφάρισε σε 1-1 με 25-23.

Στο τρίτο σετ η γηπεδούχος μπήκε δυνατά και οδήγησε το σκορ. Η ομάδα του Κουτουνίδη έγινε προβλέψιμη στην επίθεση και έμεινε πίσω αλλά εν συνεχεία με καλό σερβίς, πίεσε την υποδοχή της ΜΕΝΤ επιτυχημένα. Το παιχνίδι πήγε στον πόντο και στο τέλος μίλησε η επιθετική ικανότητα της ομάδας του Γκολίτση που με πρώτο χρόνο του Παπαιακώβου και καρφί του Χατζηηλιάδη, έκανε το 2-1.

Στο τέταρτο σετ, οι κυανόλευκοι δεν άφησαν περιθώρια και πανηγύρισαν το τρίποντο επικρατώντας 25-17. Άλλη μια νίκη για τη ΜΕΝΤ που παραμένει πρωτοπόρος και πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική να αγωνιστεί μέσα στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο Αίας παρά την ήττα παρέμεινε στις πρώτες θέσεις και υποδέχεται τον Ηρακλή σε ένα ιστορικό παιχνίδι.

Διαιτητές: Κάλλης Κ., Μπόμπορας

Τα σετ: 3-1 (25-16, 23-25, 27-25, 25-17)

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Μποζίδης, Χρυσάφης, Παπαιακώβου, Σακόγλου, Παραδεισιανός, Χατζηηλιάδης / Δημητριάδης (λ), Βέλο

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κουτουνίδης): Σκαρλατίδης, Παπαπαναγιώτου, Καρασαβίδης, Βαφέας, Παπάζογλου, Γκούγκουρας / Χαριτωνίδης (λ), Κομητούδης.

4 σχόλια

  • Comment Link PP Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 14:48 posted by PP

    Πότε θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία και να κοιτάξουμε το παιχνίδι. Σε λίγο θα μας πείτε ότι η ΜΕΝΤ είναι ο Ολυμπιακός και έχει για χρηματοδότη το Μαρινάκη και όλοι την βοηθάνε να προχωρήσει.....Λίγη σοβαρότητα ποτέ δε βλάπτει

  • Comment Link kit Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 13:14 posted by kit

    Μα καλα ακομα σφυριζει αυτος???Ελεος πια...

  • Comment Link ΠΠ Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 10:56 posted by ΠΠ

    Με Κάλλη ούτε ο Ολυμπιακός δεν σας σταματά

  • Comment Link PP Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 10:42 posted by PP

    Η ομάδα πάει σαν τρένο για την Α1!!!!! Ούτε γέννες, ούτε ατυχίες, ούτε το ότι παίζει ουσιαστικά εκτός έδρας συνεχώς, δε φαίνεται να τη σταματά!!!! Μπράβο παίδες!!!! Α1 ερχόμαστε!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ