1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2013 21:20

Η Ορεστιάδα νέο τρίποντο 3-0 την Ελπίδα

Η Ορεστιάδα έχοντας βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό κατάφερε να νικήσει 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο στάδιο «Νίκος Σαμαράς» δείχνοντας πως μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Άλλο ένα μουδιασμένο ξεκίνημα για την Ορεστιάδα δίνοντας χώρους στους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους οι πράσινοι δεν κατάφεραν να αποσπαστούν στο σκορ μέχρι και το 9-8 για να έρθει μια σταδιακή άνοδος και το 13-9 από τη θέση του σέρβις κυρίως, και στην πορεία η γενική άνοδος των παικτών του Αντωνιάδη κάνοντας το 20-15 και βάζοντας βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ, την οποία και ευτύχησαν να πετύχουν λίγο αργότερα με το τελικό 25-19.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του δικού μας Γιάννη Κυλίτση προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε στην αρχή να σπάσει τον ρυθμό της Ορεστιάδας με 4-5, για να ανεβάσει και πάλι ρυθμούς η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη και με διαδοχικά ξεσπάσματα να κάνει το 11-7 και 16-10 στη συνέχεια, έτσι ώστε να έρθει το τέλος του σετ με 25-20 και παρά το ανέβασμα των φιλοξενούμενων και το 2-0 για την Ορεστιάδα.

Στο τρίτο σετ οι ακρίτες κράτησαν τον πολύ καλό ρυθμό που είχαν σε όλο τον αγώνα ξεφεύγοντας εύκολα στην αρχή με τρεις πόντους και 9-6, για να συνεχιστεί ο καλός ρυθμός στο 17-12 και μέχρι το τελικό 25-20.

Διαιτητές: Τσεπκενλής, Παπαδόπουλος.

Τα σετ: 25-20, 25-20, 25-19

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Κεμανετζής, Ποτολίδης, Βλασακίδης / Κων/νίδης (λ), Χουσίδης, Προδρομίδης, Νένογλου, Διαμαντίδης.

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Κυλίτσης): Πρώιος, Βασιλειάδης, Βουλγαρίδης, Κοντογιάννης, Γαβριήλ, Χαριτωνίδης / Αλμαλής (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ