1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2013 20:23

Επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Ερμής Πατρών

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες θα αγωνιστεί το Σάββατο (19.30) η ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών η οποία υποδέχεται τον Αιαντα Μαλεσίνας.
Θεωρητικά η Πατρινή ομάδα έχει εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ωστόσο θα πρέπει να δείξει την απαραίτητη προσοχή για να πάρει το τρίποντο και να μείνει μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες του Ερμή συνεχίζουν την προετοιμασία τους με καθημερινές προπονήσεις με τον Σταματόπουλο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο ακραίος του Ερμη, Δημήτρης Κόζης, δήλωσε: «Θεωρητικά δεν θα έχουμε δύσκολο έργο ωστόσο πρέπει να δείξουμε προσοχή, ειδικά στην υποδοχή και στο σέρβις για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΣΜΑΔΙΣΤΑΝ Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 17:57 posted by ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΣΜΑΔΙΣΤΑΝ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ AZAX Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 4,ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ