1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2013 13:41

«Θύελλα» η Καλαμάτα 3-1 την Παλλήνη

Παίζοντας το καλύτερο εντός έδρας φετινό παιχνίδι η Καλαμάτα 80 κέρδισε στο κλειστό της παραλίας την δυνατή Παλλήνη με 3-1 σετ αποτέλεσμα που την κράτησε για μιά ακόμη αγωνιστική στο ρετιρέ της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.
Η ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη πήρε την πέμπτη “καθαρή” νίκη της σε έξι επίσημα παιχνίδια στηριζόμενη κυρίως στην “μεγάλη προσωπικότητα” του διεθνής της λίμπερο Χρήστου Δημητρακόπουλου από τον οποίο έπερναν πολύ δύναμη όλοι ανεξαιρέτως οι συμπαίκτες του είχε τίς λύσεις για όλα τα προβλήματα που έιχαν σχεδιάσει οι φιλοξενούμενοι του Παύλου Καραμαρούδη με συνέπεια στο τέλος της αναμέτρησης μαζί με τους περιισότερο από 300 φίλους τους πού ήταν στις κερκίδες να πανηγυρίσουν την πιό μεγάλη όπως είπαν επιτυχία τους στην Α2 μέχρι βέβαια την επόμενη.

Διαιτητές: Γκόλφης, Χανδρινός

Τα σετ: 3-1 (26-24, 25-19, 16-25, 25-21)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Ντάκουρης): Μπουσούνης, Μανιατέας, Κακαλέτρης, Μάνα, Περπινάκης, Μπλάουελ / Δημητρακόπουλος (λ), Αποστολόπουλος, Εξαρχέας, Γιατράκος, Βραχνάς

ΠΑΛΛΗΝΗ (Καραμαρούδης): Ψάρρης, Μανιάτης, Ανάγνου, Λυκούρεσης, Μοσχοβάκης, Κουλοχέρης / Τσαδήμας (λ), Χομαγιούν, Τσικάτος, Αντωνάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ