1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-11-2013 21:57

Στόχος του ΣΠΑΚ το καθαρό τρίποντο

Ένα καθαρό τρίποντο είναι ο στόχος του ΣΠΑΚ για το Σάββατο, ημέρα που υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας την ομάδα του Ερμή Πατρών. Οι φιλοξενούμενοι, σύμφωνα με τον ένα εκ των προπονητών Σταμάτη Νεδιλάκη και τον εκπρόσωπο των παικτών Σάκη Αλεξίου, είναι στα μέτρα του ΣΠΑΚ και είναι στο χέρι της Καρδιτσιώτικης ομάδας να περάσει ένα εύκολο απόγευμα προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους.

Πιο αναλυτικά στη συνέντευξη που παραχώρησαν είπαν:



Σταμάτης Νεδιλάκης

Ο ένας εκ των δύο κόουτς του ΣΠΑΚ ξεκίνησε με τον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου, με την ομάδα του Ζωγράφου, λέγοντας ότι η ομάδα έκανε μια καλή και πάνω απ’ όλα σοβαρή εμφάνιση.« Όπως φάνηκε και από το σκορ, ο αντίπαλος δεν ήταν αρκετά δυνατός και κερδίσαμε άνετα, ενώ είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες. Αγωνιστικά όμως, συνέχισε, λόγω του εύκολου αντιπάλου, δεν κερδίσαμε τίποτα και γι αυτό την Τετάρτη δώσαμε ένα πολύ δυνατό φιλικό με τη Λαμία, που αγωνίζεται στην Α1 και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Εκεί, τόνισε, δείξαμε τον καλύτερο εαυτό μας για φέτος και κερδίσαμε.»

Ακολούθως διευκρίνισε ότι δεν μένει στο αποτέλεσμα που δεν μετράει, αλλά στο ότι η ομάδα προσπάθησε πολύ, έδειξε διάθεση και έβγαλε στο γήπεδο αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις.

Σχετικά με το ματς που έρχεται είπε ότι ο Ερμής «έχει κάποιους καλούς παίκτες, όπως ο Κόζης που έπαιξε χρόνια Α1, αλλά, κατέληξε επί του θέματος, με βάση την εικόνα που δείχνουμε την τελευταία εβδομάδα, νομίζω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».



Σάκης Αλεξίου

Στην ευκολία του περασμένου παιχνιδιού αναφέρθηκε αρχικά και ο Σάκης Αλεξίου.«Κρατάμε, μόνο τους τρεις βαθμούς. Το θετικό, συνέχισε, είναι ότι βγαίνει η δουλειά που κάνουμε, σε κάθε αγώνα είμαστε και καλύτεροι και αυτό φάνηκε και από την εμφάνιση στο φιλικό με τη Λαμία».

Για τον Ερμή Πατρών τόνισε ότι είναι μια ομάδα στα μέτρα του ΣΠΑΚ. «Από μας εξαρτάται να είμαστε αυτοί που πρέπει και να πάρουμε ένα καθαρό τρίποντο που είναι και ο στόχος μας. Κάλεσε και αυτός τον κόσμο, ζήτησε την βοήθεια του και επισήμανε πως ήταν εξαιρετικό συναίσθημα όταν γέμισε το κλειστό στο παιχνίδι με το Κολλέγιο».

Τέλος εξέφρασε τα παράπονα του ίδιου και των συμπαικτών του προς τους αρμοδίους, καθώς ακόμα και σήμερα δεν μπορούν, καν, να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο μετά την προπόνηση με τις συνθήκες που επικρατούν στο Κλειστό Γυμναστήριο. «Ας γίνει κάτι, όπως με το κολυμβητήριο που συνδέθηκε με τον αγωγό φυσικού αερίου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ