1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2013 19:00

Τριαντάφυλλος Καραθάνος: «Οι στόχοι ποτέ δεν τελειώνουν»

Ο νεαρός εξελίξιμος αθλητής του ΣΠΑ Καρδίτσας Τριαντάφυλλος Καραθάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο starsports.gr, μιλάει για την πόλη στην οποία μεγάλωσε, τον ΓΣ Λαμίας και τους στόχους του.

 Η ομάδα- σταθμός , για τη μέχρι τώρα καριέρα σου;

Ο Γυμναστικός είναι ομάδα που με ανέδειξε αγωνιστικά, με πολλούς προπονητές και προπονήτριες. Όλοι βάζοντας το δικό τους λιθαράκι με βοήθησαν αυτά τα χρόνια να φτάσω σ ένα επίπεδο που μπορώ να παίξω βόλει. Ο κύριος Δημήτρης Ανδρεόπουλος με ανέλαβε, να μου διδάξει το άθλημα, σε υψηλό επίπεδο μαζί με τους συνεργάτες του, κύριο Θανάση Κατσιγιάννη και κύριο Κωνσταντίνο Γιαννέλη.Όμως το θέμα σε μια ομάδα δεν είναι μόνο πώς θα μάθεις βόλει .Είναι επίσης το ήθος, η συμπεριφορά και ο τρόπος αντιμετώπισης ενός παιχνιδιού από έναν αθλητή. Τη χρονιά 2009-2010 με τους παμπαίδες του Γ.Σ.Λαμία κατακτήσαμε το final-four παμπαίδων, στην Κεντρική Ελλάδα και έπειτα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βγήκαμε έκτοι στην τελική κατάταξη. Έπειτα την επόμενη χρονιά κατακτήσαμε το final-four παίδων στην Κεντρική Ελλάδα, αλλά δυστυχώς χωρίς κάτι καλό έπειτα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Έπειτα έχω 3 τίτλους σε ισάριθμα χρόνια στο λύκειο(3 σχολικά πρωταθλήματα).

Όσον αφορά την ομάδα αντρών του Γ.Σ. Λαμία; 

Είναι μια ομάδα με βιογραφικό στην Α1 που είναι για σεμινάριο. Μια ομάδα που πάντα προσπαθεί μέσα στο γήπεδο που ποτέ δεν τα παρατάει ακόμα κι αν όλα έχουν κριθεί, είτε σε κάποιον σημαντικό αγώνα, είτε στο πρωτάθλημα γενικά. Φέτος ήρθε ο κύριος Γιώργος Γιάτσης στην ομάδα, έχοντας φτιάξει ένα πολύ καλό, δυνατό και αξιόπιστο σύνολο. Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα που έχει φέρει στα φιλικά του, αλλά και στη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο League Cup  στο Βραχάτι .Εγώ έζησα αυτήν την ομάδα. Ήμουν στο αντρικό της πέρυσι. Αυτή η ομάδα θέλει στήριξη από κάθε γωνιά της Λαμίας. Αυτή η ομάδα είναι ένα στολίδι για την πόλη της Λαμίας. Μια ομάδα που θέλει διάρκεια στη στήριξή της. Παρακαλώ βοηθήστε και στηρίξτε την ομάδα με κάθε εφικτό και σωστό τρόπο.

Τώρα βρίσκεσαι στην ομάδα του Σ.Π.Α. Καρδίτσας. 

Οι πρώτες μου μέρες είναι ονειρικές. Γνωρίζω τα παιδιά από τα κλιμάκια της Κεντρικής Ελλάδας που ήμασταν μαζί(μέσα από αυτά τα κλιμάκια, γινόταν επιλογή αθλητών για τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων).Έπειτα στην αντρική ομάδα  του Σ.Π.Α. Καρδίτσας και εκεί τα παιδιά και ο προπονητής , με δέχτηκαν με πολύ καλό τρόπο στην ομάδα. Έχουν στόχους και κάθε μέρα με τη δουλειά που κάνουν εντός γηπέδου δείχνουν ότι θέλουν να καταφέρουν πράγματα. Ένα από αυτά η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία(Α1 Εθνική).Η δουλειά συνεχίζεται καθημερινά με τον ίδιο ζήλο και με πολύ πάθος! Οι στόχοι ποτέ δεν τελειώνουν!

Πηγή: Σταρ Κεντρικής Ελλάδας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ