1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-09-2017 14:56

Δύσκολες στιγμές για τον Ηρακλή Κηφισιάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ηρακλή Κηφισιάς, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την φυλάκιση του βασικού της χορηγού Γιάννη Ζερβού.
Δύσκολες στιγμές περνάει η ομάδα των βορείων προαστίων, που βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόσυρση από το επόμενο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να μην χρηματοδοτηθεί η γυναικεία ομάδα τη φετινή χρονιά και να αγωνιστεί με αθλήτριες από τα τμήματα υποδομών, έφεραν την αντίδραση του προπονητή της ομάδας Σπύρου Χουντουμάδη που υπέβαλλε την παραίτηση του.

Μέχρι και σήμερα έγιναν ύστατες προσπάθειες για την εξεύρεση χορηγών, ωστόσο θετική εξέλιξη δεν υπήρχε. Οι προσπάθειες που γίνονται είναι για να εξασφαλιστεί ένα ποσό κοντά στις 45.000 ευρώ που θα επιτρέψει στην ομάδα να έχει μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που δεν κατέβει στην Α1 Γυναικών φέτος ο Ηρακλής Κηφισιάς, τη σεζόν 2018-2019 θα αγωνιστεί στη Pre League και θα χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ