1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-03-2017 15:53

Λαζάρεβιτς: «Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε»

Η ακραία του Ολυμπιακού Άνα Λαζάρεβις μίλησε για την για την πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup:

 «Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι κόντρα στην Αστερίξ, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη από την εξέλιξή του. Παίξαμε αρκετά για να κερδίσουμε. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τρίτο σετ, αλλά την βρήκαμε άμεσα και μέχρι το τέλος του αγώνα παίξαμε υπέροχα. Έχουμε αφήσει πίσω μας πολλά παιχνίδια και συνεχόμενα από τα οποία βγήκαμε νικήτριες. Κάθε ματς είναι μια καινούργια εμπειρία. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τη χθεσινή νίκη όλοι μαζί γράψαμε μια νέα ιστορία για το σύλλογο. Μαζί με τους καλύτερους φιλάθλους γράψαμε ιστορία. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει και δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε».

Στη συνέχεια απευθυνόμενη στον κόσμο του Ολυμπιακού, η Άνα Λαζάρεβιτς είπε τα εξής: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξή σας στο χθεσινό παιχνίδι. Ελάτε στις 29/3 να εκδηλώσετε την τρέλα σας και εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να σας ικανοποιήσουμε στο τέλος!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ