1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2016 20:58

Ρίσκο με Τσούπκοβιτς

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον Τσούπκοβιτς στο πρώτο ματς με τη Σουργκούτ, κι αυτό είναι ένα μεγάλο ρίσκο, που παίρνει ο Μπόσκαν, αφού ο συμπατριώτης του στα δυο δύσκολα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό απογοήτευσε και αντικαταστάθηκε.

Ο Σέρβος που κοστίζει και πολλά χρήματα είναι κακός στην υποδοχή και πολύ καλός στις γρήγορες επιθέσεις, ενώ υστερεί και στις ψηλές μπάλες, γι αυτό και μεταμορφώθηκε ο Ολυμπιακός όταν μπήκε στο τερέν ο Φράγκος.

Ο σχεδιασμός του Γκουλινέλι, μαζί με τον μάνατζερ του στους ακραίους ήταν τραγικός, καθώς έχει ένα κοντό πολύ καλό υποδοχέα, τον Κοκκινάκη και δυο καλούς ψηλούς επιθετικούς, αλλά ο ξένος δεν είναι καλύτερος των Ελλήνων.

Με δεδομένη την παρουσία των Κοκκινάκη, Φράγκου ο Ολυμπιακός με τα λεφτά που δαπάνησε για τον Τσούπκοβιτς μπορούσε να πάρει έναν ξένο καλό υποδοχέα και επιθετικό που θα είναι αναντικατάστατος, με τους Έλληνες να εναλλάσσονται στην επτάδα, ανάλογα με τον αντίπαλο.

Ο Μπόσκαν τον βρήκε τον Τσούπκοβιτς, τον στήριξε και τον στηρίζει, παρότι ο Φράγκος είναι καλύτερος του και το ματς με τη Σουργκούτ θα είναι το τελευταίο τεστ, αρκεί να μην αποδειχθεί μοιραίο.

Γιατί αν ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει στις 5 Ιανουαρίου στο Ρέντη, δύσκολα θα βρει σε δυο εβδομάδες καλό ξένο υποδοχέα που θα προσαρμοσθεί και θα παίξει σε δυο εβδομάδες στη ρεβάνς.

Και πρέπει να βρει παίκτη που δεν αγωνίσθηκε στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δηλαδή απο πρωταθλήματα τύπου Πουέρτο Ρίκο και Κίνας, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο. Κι αν ο Τσούπκοβιτς δεν βελτιωθεί, ο ΠΑΟΚ με την επάνοδο του υγιούς Γκόμεζ, χρίζεται φαβορί για το πρωτάθλημα, αφού ο Ντάντε βελτιώνεται ματς με το ματς.

Ο Μπόσκαν βέβαια ξέρει περισσότερα από εμάς, βλέπει τον Τσούπκοβιτς και στις προπονήσεις και δεν θέλει την αντικατάσταση του, που μπορεί να γίνει ως το τέλος Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ