1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2016 18:17

Σημαντικό ντέρμπι κορυφής στη Νάξο

Στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον σε στα δύο μέτωπα (17/12, 18.00).

Ο γηπεδούχος Πανναξιακός επιστρέφει στο νησί μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και θέλει να επιβεβαιώσει την εξαιρετική του φόρμα με μια μεγάλη νίκη. Στοχεύει επίσης να κρατήσει την 3η θέση της βαθμολογίας αφού απέχει ένα τρίποντο από τον τέταρτο ΑΟ Θήρας. Πρόσωπο του αγώνα είναι ο προπονητής Γιώργος Ρούσης που αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί μόνο στο «Μελίνα Μερκούρη» από τον Ολυμπιακό κι έτσι κρατάει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο «απαγορεύεται» να χάσει έστω και έναν βαθμό, διαφορετικά μπορεί να βρεθεί δεύτερος.

«Θα δώσουμε το 100%»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι ο Παννναξιακός έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, προμηνύει ότι θα μας ασκήσει μεγάλη πίεση και θα παλέψει για τη νίκη μέσα στην έδρα του. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί και θα δώσουμε το 100% ώστε να φτάσουμε στη νίκη μέσα από μια καλή εμφάνιση».

Το... παράσημο του Πανναξιακού

Ο προπονητής του Πανναξιακού, Γιώργος Ρούσης που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, σχολίασε για την αναμέτρηση: «Το Σάββατο παίζουμε απέναντι στην ομάδα που δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και αποτελεί παράσημο για μας που χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς έχουμε κάνει έναν ιδανικό πρώτο γύρο και θα θέλαμε να τον κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο. Για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας με συγκέντρωση και χωρίς νεκρά διαστήματα καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα».



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ