1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-12-2016 01:23

Ο Παμβοχαϊκός για 4αδα, η Ορεστιάδα για την... ελπίδα

O Παμβοχαϊκός θα φιλοξενήσει στο Βραχάτι την Ορεστιάδα σε ένα ακόμα εδιαφέρον ματς της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (14/12, 18.00, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Κουτσούλας).



Ο Παμβοχαϊκός διανύει περίοδο φόρμας καθώς προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Βραχατίου στοχεύει στην 7η νίκη της ώστε να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας. Θα κλείσει τη χρονιά με Εθνικό και ΠΑΟΚ και θέλει τρίποντο τουλάχιστον με τις δύο ομάδες του Έββρου. 

Η Ορεστιάδα, που προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ταξίδεψε οδικώς μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα. Οι ακρίτες έχουν μόλις έναν βαθμό και καμία νίκη και προσπαθούν να πάρουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα που θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι της παραμονής. Σε αυτή την προσπάθεια έχουν συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Κυριακή, προκειμένου να βρεθεί μια διοικητική λύση. Στο φινάλε του πρώτο γύρου παίζουν με Κηφισιά και Εθνικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ