1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2016 20:02

Καραμπέτσος: «Αναίτια επίθεση από τον Παναθηναϊκό»

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος που δέχτηκε τα «πυρά» του Παναθηναϊκού για το λάθος της Ειρήνης Μουλά στο 25-26 του 4ου σετ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέδωσε γραπτή δήλωση στην οποία τονίζει που δέχεται προσωπική επίθεση ενώ ο ίδιος είναι διορισμένος από το Πρωτοδικείο και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην Επιτροπή Διαιτησίας. Η ανακοίνωση του Καραμπέτσου:
«Με έκπληξη ενημερώθηκα για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ, μέσω της οποίας δέχομαι προσωπική επίθεση ενώ παράλληλα επιχειρείται μια στρέβλωση της πραγματικότητας. Θα ήθελα λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι απ’ όλες τις Επιτροπές που λειτουργούν στην Ομοσπονδία, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΠΕ, δεν έκανε καμία αλλαγή προσώπων ΜΟΝΟ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας καθώς αυτό πρέπει να γίνει από αιρετή διοίκηση και ως εκ τούτου συνεχίζει να λειτουργεί η ΚΕΔ με την σύνθεση που είχε οριστεί από την προηγούμενη διοίκηση».

6 σχόλια

  • Comment Link Τρόμπας νικος Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 23:46 posted by Τρόμπας νικος

    Γιώργο μου γιατι σου προκάλεσε έκπληξη; Στο γήπεδο απ οτι είδα καθόσουν με τον επίτιμο παρέα τη θες να σκεφτούν οι παράγοντες του ΠΑΟ όσο για την διαιτησία του αγώνα καλύτερα να μην μηλισουμε πάντως μην νομίζεις οτι δεν εχεις ευθύνη καμία

  • Comment Link antikeimenikos Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 23:27 posted by antikeimenikos

    Άρα ο κ.Καραμπέτσος αν κατάλαβα καλά από όσα λέει, συμφωνεί πως η ΚΕΔ θέλει αλλαγή και πως ο κ. Βασιλειάδης, ως πρόεδρος θα μπορούσε να βάλει κάποιον πιο έμπειρο να παίξει το ματς;

  • Comment Link παο13 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 18:36 posted by παο13

    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ

  • Comment Link ναυαρχος Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 18:21 posted by ναυαρχος

    ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΑΡΑΔΕXTHΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ

  • Comment Link παπαγαλος Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 18:17 posted by παπαγαλος

    Παπαγαλακια για ολα και για το χαλι του Ελληνικου βολλευ φταιει ο υπηρεσιακος και διορισμενος απο το πρωτοδικειο προεδρος κυριος Καραμπετσος...μπορει να φταει και γιατι δεν εχει κλεισει την αξιολογηση η κυβερνηση με τους δανειστες!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ