1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2016 15:20

«Πάθος και συγκέντρωση μας έδωσαν τη νίκη»

Για την μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς, μίλησαν στο www.panaxaikivolley.gr, ο υπηρεσιακός προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο Νενάντ Σορμάζ που με 18 πόντους (12/18, 3 μπλοκ, 3 άσσοι) ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα.
Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Διώξαμε το βάρος από πάνω μας. Παίξαμε ελεύθερα και νομίζω έτσι έπρεπε να έρθει η νίκη, με ανατροπή στο σκορ. Να πιστέψουμε ότι μπορούμε την ανατροπή. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος, στην συγκέντρωση και στην απόλυτη συγκέντρωση στην τακτική. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες μου προσπέρασαν τα λάθη τους και έφτασαν στη νίκη.

Ήταν θέμα ψυχολογίας. Εγώ δεν άλλαξα τίποτα στην ομάδα και όλοι κατανοούν πως δεν μπορείς να αλλάξεις οτιδήποτε μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι στην ομάδα αρκετό καιρό και πρόθεση μου είναι να περνάμε όσο καλύτερα γινεται, να μην στεναχωριόμαστε.

Το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι δύσκολο. Πρέπει να «μαζευτούμε» για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια μας»

ΣΟΡΜΑΖ: «ΦΑΝΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ»…

Ο Βόσνιος ακραίος και εκ των κορυφαίων του αγώνα Νενάντ Σορμάζ είπε: «Μπήκαμε στο ματς με αρκετό άγχος αφου είχαμε χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Στην αρχή είμασταν λίγο εκτός κλίματος, αλλά μετά το 1ο σετ, παίξαμε το παιχνίδι μας και πήραμε τη νίκη. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και αυτό είχε αντανάκλαση στο παιχνίδι. Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι.

Έχουμε πλέον επιπλέον κίνητρο για την Θεσσαλονίκη. Πάμε για νίκη. Χάρηκα που είδα τους οπαδούς μας να είναι εδώ και να μας στηρίζουνε και τους ευχαριστούμε για την βοήθεια τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ