1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-11-2016 22:41

Η Κύζικος για την πρώτη νίκη, ο Ηρακλή για την κορυφή

Η Κύζικος Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή στο Λουτράκι για την τρίτη αγωνιστική της Volley League «Πάμε Στοίχημα» (5/11, 19.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ.). Αυτή θα είναι και η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν αφού συγκρούστηκαν και στο Λιγκ Καπ με τον Ηρακλή να επικρατεί με 3-0 στη Σύρο.
Οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη νίκη στην ιστορία τους στην κατηγορία, ενώ ο Ηρακλής θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα. Η Κύζικος έχει δύο ήττες 3-1 σετ από Παναθηναϊκό (στο Λουτράκι) και από την Κηφισιά. O Γιάννης Λάιος δουλεύει σκληρά με τους αθλητές του που προσπαθούν να βρουν το φορμάρισμα τους.

Ο Ηρακλής πηγαίνει στο Λουτράκι πλήρης και αποφασισμένος να πάρει το τρίτο του τρίποντο που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην αρχή του πρωταθήλήματος κυρίως λόγω του διαγωνίου της Λεβαν Καλαντάτζε και θέλει να συνεχίσει το σερί του πρωταθλήτισμού θυμίζοντας κάτι από τις ημέρε δόξας του. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ