1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-10-2016 16:08

Ντάντε: «Το καλύτερο που μπορώ για τον ΠΑΟΚ» (video)

O Ντάντε έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το νέο αστέρι της ομάδας. Παρουσία του προέδρου Αντώνη Τσαλόπουλου και του προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη, ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε ευδιάθετος και δήλωσε καλησπερίζοντας τους δημοσιογράφους στα ελληνικά:

 



«Είναι μεγάλη μου τιμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την υποδοχή. Είναι ιδιαίτερη τιμή που έγινα μέλος μιας καλά δομημένης ομάδας. Δεν έχει μόνο έξι βασικούς καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα βοηθήσω στην εξέλιξη της ομάδας»,  για να συνεχίσει σχολιάζοντας την ανταπόκριση των φίλων της ομάδας που… εξαφανίζουν τα διαρκείας:

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω την αγάπη του. Θα παίξω το καλύτερο βόλεϊ μπορώ για να τους δώσω χαρά».

Για την δήλωση του Καλμαζίδη ότι έφερε τον «Μέσι του βόλεϊ»: «Χαίρομαι που ο προπονητής μου εκτιμάει τα όσα έχω κάνει στο άθλημα. Θα έλεγα Νεϊμάρ γιατί ο Μέσι είναι Αργεντίνος».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Τσαλόπουλος δήλωσε: «Άλλο ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πέρσι με έναν εξίσου μεγάλο αθλητή τον Ντέιβιντ Λι, φέτος τον Ντάντε Αμαράλ που μαζί με τους άλλους αστέρες που έχει η ομάδα μας. Υποδεχόμαστε τον άνθρωπο θρύλο. Τον Μέσι του αθλήματος, όπως είπε κ ο Γ. Καλμαζίδης για να με πείσει. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και ο ΑΣ ότι ήταν να κάνει το έκανε. Τώρα είναι όλα στα χέρια του προπονητή. Καλωσορίζω τον Ντάντε και του εύχομαι πάνω από όλα υγεία γιατί μας έχει πληγώσει τελευταία πολύ και να ζήσει όλα αυτά που έχουμε ζήσει τις τελευταίες δύο χρονιές μαζί μας. Ευχαριστώ τους 1020 φιλάθλους που μας στήριξαν. Να βάλουμε στόχο τα 1500. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια σπάει ρεκόρ».

 Τέλος ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα μεγάλους αθλητές. Και φέτος είναι οι στόχοι μας υψηλοί. Έγινε μια μεγάλη προσθήκη με τον Ντάντε, που είναι μια μεγάλη βοήθεια για την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε μια παράδοση και μια ομάδα με σταθερότητα.

Να φτιάξουμε μια ομάδα από όλους τους αστέρες και μονάδες που έχουμε. Είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε μια σκληρή ομάδα θα είμαστε. Αυτό μπορώ να υποσχεθώ. Καθημερινά θα προσπαθούμε. Στο τέλος θα δείξει πόσο ψηλά θα φτάσουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ