1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2016 20:34

"Κάηκαν" στην Προύσα

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Όταν ο Ολυμπιακός έκανε απίστευτες νίκες, απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους στο διεθνές τουρνουά της Προύσας, αναρωτηθήκαμε αν αυτό είναι για το καλό της ομάδας και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Σαντορίνη, αποδείχθηκε ότι οι παίκτριες έμειναν από ενέργεια και έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις του ΑΟΘήρας.

Μόλις η ομάδα της Σαντορίνης κατάλαβε ότι απέναντι της , δεν είναι ...ο φόβος και ο τρόμος των ελληνικών γηπέδων , άλλαξε ταχύτητα και έκανε απίστευτο καμ μπακ, γυρίζοντας το ματς από το 0-2 σε 3-2.

Ήταν φανερό σε όλους όσοι είδαν τον αγώνα, ότι οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν είχαν ενέργεια και τις στοίχισαν τα πολλά ται μπρεικ που έπαιξαν στο τουρνουά της Τουρκίας. Ήταν λάθος που πήραν μέρος σε τόσο σπουδαίο τουρνουά και έπαιξαν παραμονές του πρωταθλήματος τόσο δυνατά ματς. Αυτό βέβαια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού σε βάθος χρόνου, μπορεί να αποδειχθεί οτι ήταν καλό ... Ως τότε όμως η ζημιά έχει γίνει, χάθηκε το αήττητο και ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί πλέον φόβητρο για τους αντιπάλους του, όπως προδιαθέσαμε άπαντες, το κοινό του βόλει.

Αν σταθούμε στο ματς της Σαντορίνης, θα αποδώσουμε ευθύνες και στον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που άφησε την Χίπε να διασύρεται στον αγωνιστικό χώρο(12/50), περνούσε τη μπάλα μόνο με πλασέ και δεν δοκίμασε κάποια άλλη(την Τσίμα για παράδειγμα) στη θέση της διαγώνιας, ενώ μπορούσε να δώσει χρόνο συμμετοχής και στην Αρετή Τέζα. Να ανακατέψει με λίγα λόγια την τράπουλα...

Όλα αυτά βέβαια δεν θα τα συζητούσαμε, αν δεν έκανε εγκληματικό λάθος η Μαλασάι, στο 6-9 του ται μπρεικ. Όταν χάλασε η υποδοχή της Σαντορίνης και δεν τελείωσε τη φάση για να κάνει το 6-10. Απο εκεί και πέρα ο ΑΟΘήρας με ένα σερί 9-3 κέρδισε το ματς και οι παίκτριες του αποθεώθηκαν από το κοινό, που κατέκλυσε το γήπεδο.

Μετά από αυτή την απρόσμενη νίκη, στη Σαντορίνη ονειρεύονται πρωτάθλημα, κάτι που ακούει ο Απόστολος Οικονόμου και βγάζει σπυράκια. Θέλει να προσγειώσει την ομάδα, αφού αν πάει με ψηλά τη μύτη στο Μαρκόπουλο θα χάσει και θα πάει στράφι ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού. Το ματς στα Μεσόγεια είναι 6 πόντων και όχι 3, καθώς οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο, την είσοδο στην τετράδα.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

5 σχόλια

  • Comment Link sgouros Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 13:55 posted by sgouros

    Μην παραμυθιαζοσαστε ουτε απο το Λεμονιδη ουτε απο τον δηθεν παντογνωστη που καθε χρονο τετοια εποχη λεει τα ιδια,και στο τελος οταν σηκωνουμε τις κουπες,λουφαζει και του φταινε παιχτριες προπονητες μαλακατεδες και ολο το πρασινο συναπαντημα.Ο Ο.Σ.Φ.Π θα παρη το πρωταθλημα διοτι εχει και καλυτερη ομαδα,αλλα και την οικονομικη ανεση να κανη οτι διορθωτικη κινηση χρειασθη αν χρειασθη.Ο βασικωτερος δε λογος υπεροχης ειναι οτι εχει τον καλυτρο Ελληνικο κορμο.Τις αηδιες περι καψιματος της ομαδας ειναι αποψεις ασχετων προς ασχετους.Οταν θελεις να κανης ομαδα για κατι που να ξεφευγη απο τα Ελληνικα δεδομενα,και ο Ο.Σ.Φ.Π (αυτο θελει να κανη)πρεπει να παιζης με ομαδες καλυτερες απο εσενα.Η προπονητικη μαγκια ειναι η ομαδα να ειναι ετοιμη στα play-offs,και τα κουραφεξαλα που ακουγοντε και γραφοντε μετα απο ενα κακο αποτελεσμα,ειναι γι'αυτους που εχουνε συγκεκριμενους λογους να τα λενε.Να θυμισω στον αμπαλιδη οτι περυσι δεν μπηκανε καν στα play-offs και προπερσυ ξευτυλιστηκανε μεσα στη Κυψελη.Τα ιδια θα εχουμε και φετος!!!!!!

  • Comment Link κωσταςπ. Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 18:37 posted by κωσταςπ.

    H Χιππε πρεπει να αντικατασταθει με αλλη ξενη να μην πω το ιδιο και ο Κοβασεβιτς που παιζει με την ιδια εξαδα ολα τα σετ αλλα τετοια εποχη ποιος θα ασχοληθει και που θα βρεθουν αντικαταστατες.οταν ειχα πει οτι δεν πρεπει να πανε σε τοσο δυνατα τουρνουα καποιος μου απαντησε να τις στειλουμε τοτε σε κανενα μοναστηρι.

  • Comment Link Γιώτα Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 20:47 posted by Γιώτα

    Θα ψάχνουμε τον Γιάννη Νικολάκη !!!

  • Comment Link ειναι βαρια του παο η φανελα Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 18:53 posted by ειναι βαρια του παο η φανελα

    μεχρι και ο λεμονιδης λεει γα καμενη ομαδα

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 18:45 posted by pao29

    Λεμονιδη παντα εχουμε ταυτιση αποψεων και συμφωνω απολυτα σε οσα γραφεις...καποιοι με χλευαζαν αλλα η εγκυρη σου αναλυση ειναι για μενα δικαιωση...εχουν καει ...εδω μεσα λιγοι μπορουν να γραψουν εμπεριστατωμενα κατι...οι υπολοιποι ειναι χαχες...και μπραβο σου λεμονιδη που δεν βαζεις παρωπιδες...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ