1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-03-2016 15:45

Ανάγκη βαθμών στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ στη πόλη και παίζει καθοριστικό ρόλο για την πορεία του δικεφάλλου για την κατάληψη της 3ης θέσης αλλά και του «γηραιού» για την είσοδο του στην 8αδα (20η αγωνιστική, 13/3, 18.30, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μυλωνάκης).


Ο ΠΑΟΚ στοχεύει για την 15η νίκη του. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας -3 πίσω από τον Φοίνικα που δοκιμάζεται στη Σύρο και στα τρία ματς που απομένουν (με Ηρακλή, Ολυμπιακό και Παναχαϊκή) θέλει νίκες για να περάσει στην 3η θέση. Η εβδομάδα κύλησε καλά για τον δικέφαλο με δυνατές προπονήσεις και τον Γιάννη Καλμαζίδη να είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Ο Ηρακλής παρά την περιπετειώδη εβδομάδα που μεσολάβησε (υπήρχε αποχή των αθλητών λόγω οικονομικών οφειλών) είναι έτοιμος να πάρει από τους νταμπλούχους θετικό αποτέλεσμα που θα τον «απογειώσει» βαθμολογικά. Η ομάδα έχει γράψει σερί νικών 4-0 και δείχνει πως είναι ικανή για όλα. Έχει 21 βαθμούς, έναντι 22 της 8ης Ορεστιάδας που δοκιμάζεται στην Κηφισιά και είναι ευκαιρία για τη μεγάλη υπέρβαση της 8αδας.

Στον Α΄γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει εύκολα 3-0 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ