1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2016 22:37

Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ μέσω... Ορεστιάδας

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι στο «Νίκος Σαμαράς» μεταξύ της Ορεστιάδας και του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής (18.00 Novasports-3, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής).
Η Ορεστιάδα προέρχεται από τις νίκες στους αγώνες με τον Άρη και την Λαμία και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Εθνικό που είναι στην 7η θέση αλλά πλέον αισθάνεται την ανάσα του Ηρακλή και της Παναχαϊκής που πήραν τρίποντα με τη Λαμία και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε ήττα σοκ από τον Φοίνικα στη Θεσσαλονίκη αλλά μετά την ήττα των συριανών από την Κηφισιά το Σάββατο αναπτερώθηκαν οι ελπίδες του για να προλάβει το πλασάρισμα στην 3η θέση. Ο ΠΑΟΚ έχει 36 βαθμούς, έναντι 42 του Φοίνικα και με τρίποντο θα πλησιάσει στο -3. Ο Γιάννης Καλμαζίδης τις τελευταίες δύο ημέρες είδε και τον Αμερικανό Λι να κάνει κανονικά προπόνηση ξεπερνώντας το πρόβλημα στη μέση του.

Σερί του ΠΑΟΚ 8-0

Από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων μέχρι και το 2007 οπότε και η Ορεστιάδα υποβιβάστηκε στην Α2 η ακριτική ομάδα με τον ΠΑΟΚ έδωσαν συνολικά 28 αγώνες και o δικέφαλος έχει προβάδισμα 15-13. Ο ΠΑΟΚ έχει σερί νικών 8-0. Η Ορεστιάδα νίκησε για τελευταία φορά τον ΠΑΟΚ το 2004.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ