1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-03-2015 19:51

Μία η πόλη, πολλά τα όνειρα

Η Τούμπα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το δικό της ντέρμπι. Η ΜΕΝΤ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Volleyleague και οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικά όνειρα.

Η ΜΕΝΤ μετράει οκτώ συνεχόμενες ήττες και χρειάζεται επειγόντως «οξυγόνο» για να ενισχύσει τη θέση της στη. Η τελευταία φορά που νίκησε ήταν στις 28 Δεκεμβρίου. Σε 18 αγώνες έχει 13 βαθμούς και ψάχνει τρόπο να μείνει στην κατηγορία. Απέχει 5 πόντους από τον 9ο Αρη και απειλείται από τη Λαμία που έχει 11 βαθμούς και υνεχώς ανεβαίνει.

Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι ομάδες που δεν έχουν χάσει ακόμα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Ο δικέφαλος ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή με 47 βαθμούς σε 18 αγώνες και θέλει το τρίποντο για να μείνει στο ρετιρέ. Το πιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα είναι οι ενοχλήσεις του Βασίλη Κουρνέτα στη μέση.

* Στον Α΄γύρο ο ΠΑΟΚ νίκησε τη ΜΕΝΤ 3-1 (25-15, 23-25, 25-23, 25-08) στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Volleyleague ΟΠΑΠ.

Διαβάστε επίσης: Φίνος: «Θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας»

Καλμαζίδης: «Σεβασμός και προσοχή»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ