1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2016 18:45

Πελοποννησιακό ντέρμπι οχτάδας

Το ντέρμπι της Πελοποννήσου διεξάγεται αύριο στο Βραχάτι, μεταξύ του Παμβοχαϊκού και της Παναχαϊκής για την 18η αγωνιστική της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα» (18η αγωνιστική, 28/2, 18.00, Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος).
Ο Παμβοχαϊκός μετά από 17 αγώνες βρίσκεται στους 23 βαθμούς και ακόμα δεν αισθάνεται ασφάλεια για την παρουσία του στην 8αδα μετά τις διαδοχικές νίκες που σημειώνουν οι ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους. Αγωνιστικά προέρχεται από τον αποκλεισμό στο κύπελλο αλλά με καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ενοχλήσεις στο γόνατο έχει ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Κάιο αλλά θα αγωνιστεί. Ντεμπoύτο με τον Παμβοχαϊκό στο πρωτάθλημα θα κάνει ο προπονητής του Κώστας Δεληκώστας, ενώ η Βίκυ Νεντή μετά τη θητεία της στον Άρη, έχει εδώ και λίγες ημέρες την ευθύνη της στατιστικής στην ομάδα του Βραχατίου.

H Παναχαϊκή προέρχεται από τη νίκη επί του Εθνικού που την ανέβασε στην 9η θέση με 16 βαθμούς αλλά η κατάσταση είναι τόσο ρευστή που όπως φαίνεται η τελική κατάταξη θα κριθεί στον τελευταίο πόντο της 22ης αγωνιστικής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ