1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-02-2016 18:04

Νέα γκάφα της ΕΟΠΕ

Οι γκάφες της ΕΟΠΕ δεν έχουν τελειωμό...

 Έκαναν μια κλήρωση που ξεσήκωσε σχεδόν όλα τα σωματεία της Α1 ανδρών, με τον ορισμό του αγώνα κυπέλλου γυναικών Μαρκόπουλο-ΑΟ Θήρας προκάλεσαν εμφύλιο στις Κυκλάδες και αντίδραση της τριμελούς επιτροπής (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός), με την επιλεκτική αναβολή 11 αγώνων έκαναν μπάχαλο τα πρωταθλήματα της Α2 ανδρών-γυναικών και να το τελευταίο... επίτευγμα τους.

Στο πρωτόκολλο της περιβόητης κλήρωσης, θα διαβάσετε μνημειώδεις αναφορές για το πως έγινε η διαδικασία, κι αν δείτε πάνω δεξιά θα διαπιστώσετε ότι όλα αυτά συνέβησαν στις 28 Φεβρουαρίου 2016. Προβλέψαν δηλαδή μελλοντικά, ως νέοι προφήτες και με λίγα λόγια στον πανικό τους να καλύψουν τις αυθαιρεσίες τους, έγραψαν ... τέρατα


p1
p2

2 σχόλια

  • Comment Link Amanpia Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 14:20 posted by Amanpia

    Τι λετε κυριοι συμβουλοΙ της ΕΟΠΕ. Σας τιμουν αυτες οι διαδικασιες;;Γιατι γινοσαστε"ρομπες" και "φιλιπινεζες"; Ντροπη σας....

  • Comment Link Qwr Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 18:07 posted by Qwr

    Απιστευτο !!!Δεν νομιζουμε οτι χρειαζεται νσ αποφασισει το ΑΣΕΑΔ.Εκτος αν κανει το ψαρι κρεας και την νυχτα μερα..Απιστευτο. !!!Συγχαρητηρια στο Φοινικα και στις 11 ομαδες της Α1 που ζητουν επαναληψη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ