1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2015 17:13

Στην εντατική πριν τον Ολυμπιακό

Τα δύο μεγάλα αστέρια της ρωσικής Σουργκούτ που στις 20 και 27 Ιανουαρίου θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο CEV Cup, παραλίγο να πληρώσουν με τη ζωή τους ένα επεισόδιο που είχαν με αγνώστους σε ένα μπαρ που διασκέδαζαν και μάλιστα μετά από ήττα της ομάδας τους στο Μπέλγκοροντ.
Ο διεθνής Ντμίτρι Ιλνικχ και ο Πάβελ Ζάιτσεφ κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκαν από άγνωστα άτομα. Ο Ιλνικχ νοσηλεύεται στην εντατική και έχουν περάσει τα πρώτα επικίνδυνα 24ωρα, ενώ ο Ζάιτσεφ μετά από νοσηλεία μερικών ημερών πήρε εξιτήριο και ξεκίνησε προπονήσεις.

Ο προπονητής της Σοργκούτ Ράφαελ Χαμπιμπούλιν επιβεβαίωσε τον τραυματισμό των δύο παικτών και τόνισε: «Κι οι δύο δεν έπαιξαν και δεν θα παίξουν για αρκετό καιρό ακόμη καθώς είναι στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκαν. Η επίθεση έγινε στο Μπέλγκοροντ μετά τον αγώνα που δώσαμε με την Μπελογκόριε. Οι δύο παίκτες μας μετά τον αγώνα όπου χάσαμε με 3-0 βγήκαν έξω και εκεί που διασκέδαζαν φαίνεται πως προσέβαλλαν κάποιους με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Ο Ίλνιχ είναι στην εντατική. Ο Ζάιτσεφ έχει πιο ελαφριά τραύματα. Είναι τυχεροί που είναι ζωντανοί. Ήταν δική τους απόφαση να μην καταθέσουν μηνύσεις».

Και οι δύο αθλητές απουσίασαν από τον τελευταίο αγώνα της Σοργκούτ με τη Ντναμό Μόσχας όπου η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας νίκησε 3-2. Ο Ζάιτσεφ πολύ πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, όχι όμως και ο Ιλινκχ που θα μείνει εκτός γηπεδων για μεγάλο διάστημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ