1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2015 18:26

5o Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Volley Κοριτσιών στην Πορταριά

Είναι πλέον θεσμός το καλύτερο ετήσιο Τουρνουά των Χριστουγέννων που θα γίνει στην Πορταριά του Πηλίου από 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2015.

Ο Γιάννης Νικολάκης με τον Γιάννη Πετίδη και τους συνεργάτες τους υπόσχονται για πέμπτη συνεχή χρονιά μια πλούσια και γεμάτη βόλεϊ διοργάνωση, για Παγκορασίδες και Κορασίδες. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του PORTARIA Camp αποτελεί εγγύηση για μία ακόμη άψογη διοργάνωση που θα επιτρέψει στις ομάδες να διαγωνιστούν σε ένα ιδανικό περιβάλλον και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες αθλητικών προετοιμασιών, φιλοξενίας και αθλητικής διοργάνωσης. Αποτέλεσμα της ποιοτικής δουλειάς είναι ότι οι θέσεις των αθλητριών - ομάδων υπερκαλύφθηκαν.

Θα γίνουν πολλά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων. Οι προπονητές  και οι παράγοντες των ομάδων μέσα σε ένα ζεστό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον θα έχουν την  ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα. Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Άλκηστις τηλ. 2428099828 & www.alkistishotel.gr της μαγευτικής Πορταριάς. Ειδικό διαιτολόγιο παρέχεται για τις αθλήτριες. Το Τουρνουά θα κλείσει με happenings των αθλητριών και το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο πάρτυ. Αναμνηστικά διπλώματα και άλλα δώρα σε όλες τις  συμμετέχουσες. Την διοργάνωση θα καλύψει φωτογραφικά και όχι μόνο ο Γιώργος Γκολέμας. Πληροφορίες Γεωργία Καλφίδου  τηλ. 6972073486 και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">gkalfidou@gmail.com  και wwwportariavolleycamp.gr

Σωματεία που θα συμμετέχουν με μία ή δύο ομάδες: Άρης Θεσσαλονίκης, Αλμυρός Βόλου, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Αργώ Βόλου, Α.Ο. Λαμίας, ΟΠΑΘ Περσέας, Ασκληπιός Τρικάλων, και ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ