1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2013 21:29

Η πρώτη των «κυανόλευκων» (φωτο)

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Cannot find volleynews.v2/WOMEN/HRAKLHS/2013-14/prwti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/HRAKLHS/2013-14/prwti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλή η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας ενόψει της νέας σεζόν 2013-2014, με όλες τις αθλήτριες να είναι παρούσες.
Διαβάστηκε 3420 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 08:45 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    σε συνέχεια της διασκεδαστικής ανακοίνωσης πριν περίπου από 20 ημέρες της "νέας" διοίκησης και των "νέων" εφόρων, πήρα φραπεδιά σε μισόκιλο ποτήρι και είπα να κάτσω να διαβάσω τα βολεικά σάϊτ για να μάθω αυτούς που "πολεμούν" τη φοβερή και τρομερή "διοίκηση" και που θέλουν το κακό του Ηρακλή. Δυστυχώς δεν είδα τίποτα άρα δύο τινά συμβαίνουν.Ή ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι τύποι που θέλουν το κακό του Ηρακλή ή η φερόμενη διοίκηση πάνω στην τσαντίλα της για κάποια σχόλια βιάστηκε να "προειδοποιήσει" όλους αυτούς που δε γουστάρει για διάφορους δικούς της λόγους.Κοινώς ήθελε να τους αποθαρρύνει στο να σχολιάζουν ενοχλητικά γι αυτούς θέματα του Ηρακλή. Πόσο μα πόσο επιπολαιότητα και κακό οπαδισμό δείχνει αυτό.Κύριοι, από τη στιγμή που θέλετε να "ηγείσθε" ενός τεράστιου συλλόγου όπως ο Ηρακλής θα πρέπει να μάθετε να δέχεστε και την κριτική όσο ενοχλητική κι αν ηχεί στα αφτιά σας.Όπως εσείς το κανατε αυτό επι σειρά ετών έτσι τώρα θα το υποστείτε.Αυτό θα πει δημοκρατία και ελεύθερη βούληση στο να ασκείται κριτική.Αν μπορείτε να το ανεχτείτε καλώς ,μπορεί και να πάτε καλά.Αν δε μπορείτε μόνο κακό θα κάνετε στον Ηρακλή.Ο Ηρακλής δεν πρέπει και δε θα μετατραπεί στον Ηρακλή που θα θυμίζει τον Αρη των σουπεράδων όπου όποιος διαφωνούσε έτρωγε πέσιμο.Αλλωστε στην κοινωνία μας υπάρχουν τρόποι για τον καθένα να προβάλλει τις απόψεις του έχοντας δίπλα του πολλούς θεσμούς που μπορούν να τον προστατέψουν και ο νοών νοείτο.

  • Comment Link king Iraklis Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 06:32 posted by king Iraklis

    όσο αφορά τις κοπέλες και τον προπονητή τους, κάθε ηρακληδέας εύχεται καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα.Προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.Το ενδιαφέρον όμως φέτος εστιάζεται στο εξωαγωνιστικό όπου πιστευω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Ειλικρινα δε θα το χάσω με τίποτα γι αυτό και θα πάρω όπωσδήποτε διαρκείας.Θα ζήσουμε αλήστου μνήμης στιγμές, είναι σίγουρο. Βλέπω τη φωτογραφία και ευτυχώς που τη δημοσιεύετε για να θυμόμαστε ποιος ήταν και που τον κατάντησαν κάποιοι τον Ηρακλή.Βλέπω την αίθουσα τροπαιων και θυμάμαι ότι ο Ηρακλής ήταν σύλλογος τίτλων σε όλα τα αθλήματα και ειδικά στο βόλει. Και σήμερα τι; Σήμερα έχουν μπει στο σύλλογο απίστευτοι τύποι που ισχυρίζονται ότι διοικούν ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει το απόλυτο μηδέν.Ανύπαρκτη διοίκηση εδώ και πολλούς μήνες, λήψη αποφάσεων ελεγχόμενης νομιμότητας και στοχοποίηση όλων των ανθρώπων που δε δέχονται την πλήρη απαξίωση του συλλόγου.Δυστυχώς αυτός είναι ο Ηρακλής του σήμερα.Ενας σύλλογος που σε όλα τα τμήματα του βρίσκεται στις χαμηλές κατηγορίες και το κυριότερο χωρίς ορατότητα στο βαθος του τούνελ αφού με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα, το κόκκινο ΑΦΜ, την αδυναμία προσέλκυσης χορηγιών και των διοικήσεων που ενδιαφέρονται μόνο πως θα παραμείνουν αποκλείοντας όσους δεν είναι αρεστοί, το μέλλον μόνο ροδινο δε προδιαγράφεται.Δεν ξέρω αν είμαστε στον πάτο του βαρελιού γιατί κάποιοι είναι ικανοί να απαξιώσουν περισσότερο το σύλλογο στο βωμό των προσωπικών τους εμπαθειών.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ηρακλής των τροπαίων που ξέραμε δεν υπάρχει πια.Σήμερα υπάρχει ο μίζερος και απαξιωμένος Ηρακλής ως αποτέλεσμα χειρισμών πολλών ανθρώπων ειδικά την τελευαταια δεκαπενταετία.Ομως για το σκοτεινό μέλλον του συλλόγου οι υπεύθυνοι είναι συγκεκριμένοι οι οποίοι με πράξεις και παραλείψεις τους την τελευατία διετία έχουν μετατρέψει την Ηρακλάρα μας σε Ηρακλάκο.Και το δυστύχημα είναι ότι ακόμα και τώρα δεν το βλέπουν..........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ