1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2013 14:07

Τέλος η Λία Λεωνιδάκη από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Το τμήμα βόλεϊ του ΑΓΣ Ιωαννίνων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Ευαγγελία Λεωνιδάκη.
Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει και από σήμερα η παραπάνω αθλήτρια δεν ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Σε δηλώσεις της στο site του συλλόγου μας www.agsi-volley.gr η Λία Λεωνιδάκη δήλωσε:

«Εγώ, η αθλήτρια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων “Α.Γ.Σ.Ι”, ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Παναγιώτη, ανακοινώνω την εν κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μου με το σωματείο “Α.Γ.Σ.Ι”. Ευχαριστώ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε χρήζοντάς με αρχηγό της ομάδας  καθώς και για όσα μου έχει προσφέρει μέχρι τώρα και εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση, Λεωνιδάκη Ευαγγελία».

Το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας από τη πλευρά του ευχαριστεί την αθλήτρια Λεωνιδάκη Ευαγγελία για την έστω μικρή αλλά σημαντική προσφορά της και της εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία σε όποιους στόχους έχει θέσει στη ζωή της.

Τέλος ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο πως το γυναικείο τμήμα συνεχίζει δυνατό και ενωμένο για την εκπλήρωση των όποιων στόχων έχουν τεθεί από τη Διοίκηση.
Διαβάστηκε 1331 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ