1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-09-2015 20:53

Αναλαμβάνει η Καρπαθάκη στα Δωδεκάνησα

Η Τασία Καρπαθάκη αναμένεται να είναι η νέα πρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ Δωδεκανήσου.  Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά θα διαδεχθεί τον Ανδρέα Μοσκιού στον προεδρικό θώκο, αφού τυγχάνει της εκτίμησης όλων των σωματείων. Η Τασία Καρπαθάκη στο τελευταίο Δ.Σ. είχε καθήκοντα ταμία, ενώ έχει διατελέσει μέλος της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. από το 2007. Παράλληλα είναι έφορος στο τμήμα πετοσφαίρισης του Διαγόρα τα τελευταία 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει σπουδαίο έργο στην ανάπτυξη του αθλήματος στη Ρόδο.



 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δραστήρια Τασία Καρπαθάκη είναι μέλος και της επιτροπής beach volley της Ομοσπονδίας (Ε.Ο.ΠΕ.). Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του 12sports.gr, η ίδια θα πάρει το χρίσμα, αφού στην τελευταία συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αχιλλέα Μαυρομάτη, συζητήθηκαν πολλά θέματα και η ίδια αναμένεται να αποτελέσει το ισχυρό πρόσωπο της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου. Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στις 16:00 στο Ροδίων Παιδεία, αλλά είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Τασία Καρπαθάκη θα αναλάβει την προεδρική σκυτάλη στην Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ.


12sports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ