1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2014 22:21

Ντινόπουλος ο νέος πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ

Ο κύριος Βαγγέλης Ντινόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, όπως ανακοίνωσε η ένωση. Ο κ. Ντινόπουλος αντικαθιστά τον Παύλο Αναστασιάδη που παραιτήθηκε για λόγους υγείας.


Η ανακοίνωση

Η ΕΠΕΣΘ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση της 28/7/2014, αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παύλου Αναστασιάδη από την θέση του Προέδρου και να ορίσει νέο Πρόεδρο τον μέχρι τώρα Γεν. Γραμματέα της, Βαγγέλη Ντινόπουλο. Η παραίτηση του κ. Αναστασιάδη υποβλήθηκε για λόγους υγείας, που δεν του επιτρέπουν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της θέσης του Προέδρου. Η διοίκηση της ΕΠΕΣΘ τον ευχαριστεί για την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στο βόλεϊ και προσβλέπει στην συνέχιση της συνεργασίας μαζί του, αφού θα παραμείνει ως μέλος του ΔΣ. Μετά την αλλαγή Προέδρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΕΣΘ αναδιαρθώνεται ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βαγγέλης Ντινόπουλος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Μάρκου

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιώργος Διονάς

ΤΑΜΙΑΣ: Στέλιος Δημητριάδης

ΜΕΛΗ: Παύλος Αναστασιάδης, Αθανάσιος Γερακούδης, Βαγγέλης Δημόπουλος, Νίκος Ζηκόπουλος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Στα πλαίσια της καλύτερης λειτουργίας, μετά και την καθιέρωση του ηλεκτρονικού μητρώου της ΕΟΠΕ, η ΕΠΕΣΘ ανακοινώνει ότι από την 1η Αυγούστου 2014, η αλληλογραφία, η ενημέρωση και γενικότερα η επικοινωνία με τα σωματεία της θα πραγματοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Για τον λόγο αυτό θα χρησιμοποιούνται οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που έχουν κατατεθεί από τα σωματεία στην ΕΠΕΣΘ για το ηλεκτρονικό μητρώο. Παρακαλούνται τα σωματεία να ελέγχουν τακτικά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους και όσα δεν έχουν αποστείλει ηλεκτρονική διεύθυνση στην ΕΠΕΣΘ να το πράξουν άμεσα, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ