1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2023 21:16

Πέμπτο χρυσό για Καλιόζη και Καρδούλια στην Κεφαλονιά

Την δική τους ιστορία έγραψαν οι Καλιόζης Δημήτρης και Καρδούλιας Γιάννης κατακτώντας το 5ο πρωτάθλημα Juniors  σηκώνοντας στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης και το Κ19 μετά τη νίκη στον τελικό επί των Κεσκίνη Κυριάκου και Κοντοστάθη Ανδρέα. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Βένιος Κωνσταντίνος και Χρηστάκος Ιπποκράτης.
Μετά τον τελικό των κοριτσιών, σειρά πήρε αυτός των αγοριών όπου στην κατάμεστη από κόσμο παραλία του Αη Χέλη στον Δήμο Αργοστολίου, οι Καλιόζης Δημήτρης και Καρδούλιας Γιάννης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ19.

Τα παιδιά από την Κω και την Ρόδο νίκησαν στον τελικό τους Κεσκίνη Κυριάκο και Κοντοστάθη Ανδρέα από την Αλεξανδρούπολη με 2-0 (21-16, 21-18) και έφτασαν τους πέντε τίτλους στα Juniors.

Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά που μας είχαν προσφέρει πλούσιο θέαμα και στην προηγούμενη φάση όταν είχαν κερδίσει τα παιδιά από την Αλεξανδρούπολη.

Στο πρώτο σετ οι νησιώτες έφτασαν σχετικά άνετα στο 1-0,  στόχο στο δεύτερο είχαμε μεγάλη κόντρα η οποία κρίθηκε στο 17-18 όταν σε μια σχετικά εύκολη φάση ο Κοντοστάθης έκανε χωρίς αντίπαλο πάνω στο φίλε το λάθος και έτσι έγινε το 17-19 αντί το 18-18 και όλα τελείωσαν.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Βένιος Κωνσταντίνος και Χρηστάκος Ιπποκράτης από το Ηράκλειο της Κρήτης. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-0 (21-16, 21-10) των Ιντρισλάρι Αλεξάνδρου και Παπαϊωάννου Δημήτρη από την Κω φτάνοντας όπως αναφέραμε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.


Όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ