1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-08-2017 15:38

Στα δικαστήρια θα πάει την Παναχαϊκή ο Μαυραγάνης!

Σε σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Νίκου Μαυραγάνη στην Παναχαϊκή. Την αρχική ανακοίνωση συνεργασίας της Παναχαϊκής διαδέχτηκε η διάψευση εκπροσώπου του αθλητή για ανανέωση της συνεργασίας τους.

 

Στη συνέχεια ο πατρινός σύλλογος έδωσε στη δημοσιότητα το συμβόλαιο τους και τώρα ήρθε η νέα απάντηση του μάνατζερ (Βασίλη Περιστέρη) και του νομικού εκπροσώπου του αθλητή (Νικολάου Παπαδόπουλου) που ξεκαθαρίζουν πως η υπόθεση θα πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς εκτός της όποιας διαφοράς δόθηκαν στη δημοσιότητα προσωπικά δεδομένα του αθλητή.

Η δήλωση των εκπροσώπων του αθλητή Νικόλαου Μαυραγάνη, κκ Νικόλαος Παπαδόπουλος δικηγόρος και Βασίλειος Περιστέρης διαμεσολαβητής, δήλωσαν τα εξής:

Παρά τη διάψευση πρόσφατων αναρτήσεων του ΤΑΠ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 στα κοινωνικά δίκτυα, περί δήθεν ανανέωσης του συμβολαίου του με τον αθλητή Νικόλαο Μαυραγάνη, λάβαμε γνώση νέας ανάρτησης, με την οποία το ΤΑΠ Παναχαϊκή όχι μόνο επιμένει στους ψευδείς ισχυρισμούς του αλλά επιπλέον δημοσιεύει προσωπικά δεδομένα του αθλητή, χωρίς την άδειά του. Η απαράδεκτη και παράνομη αυτή συμπεριφορά του σωματείου, θα απασχολήσει σύντομα τα ποινικά και αστικά δικαστήρια στα οποία αποφάσισε να προσφύγει ο αθλητής. Εκεί θα αρθούν οι ανακρίβειες και θα αποκατασταθεί η πραγματικότητα μια και καλή!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ