1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-12-2016 00:43

Εθνικός και Παναχαϊκή «βλέπουν» 8άδα

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα ματς της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (14/12, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Ιωαννίδης).
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στοχεύει στην 5η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ηδη έχει φτάσει στους 11 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Φοίνικα Σύρου. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Κύζικου Νέας Περάμου και όπως είπε ο Σάκης Μουστακίδης στόχος είναι δύο τουλάχιστον νίκες στους εντός έδρας αγώνες με Παναχαϊκή και Ορεστιάδα και να «χτυπηθεί» ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.

Η Παναχαϊκή προέρχεται από την ήττα στην έδρα του με τον Παμβοχαϊκό. Ο προπονητής του Παναγιώτης Παπαδόπουλος ελπίζει πως η ομάδα του θα κλείσει την κακή παρένθεση και θα κάνει καλή εμφάνιση στον Έβρο. Μια ενδεχόμενη νίκη απέναντι στον Εθνικό και μάλιστα εκτός έδρας θα βάλει την ομάδα του στην 8άδα και θα της δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια που έχει αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Ηρακλή Χαλκίδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ