1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2024 16:29

Ανακοίνωση Φ.Ο. Βριλησσίων Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «Δεν το πιστεύουμε - Τεράστια μορφή του βόλεϊ»

Την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, εξέφρασε, η διοίκηση του Φ.Ο. Βριλησσίων στον οποίο έκανε το ντεμπούτο της στο ελληνικό πρωτάθλημα η διεθνή αθλήτρια και κατέκτησε 3 κύπελλα και ένα πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του συλλόγου με συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει για την απώλεια της Ντουμιτρέσκου:

«Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Φ.Ο. Βρηλισσίων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Η Ντουμιτρέσκου υπήρξε τεράστια μορφή για το βόλεϊ γυναικών.Το 1997 ήρθε στην Ελλάδα για την ομάδα των Βριλησσίων με την οποία πήρε ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα Ελλάδας και συνέχισε την καριέρα της στον Παναθηναϊκό από 2003 μέχρι το 2010, τα τελευταία δύο χρόνια ως αρχηγός της ομάδας.

Με την Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε για πέντε χρόνια με αρχή τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην πρώτη συμμετοχή του γυναικείου βόλεϊ σε Ολυμπιακή διοργάνωση και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες του 2005 στην Ισπανία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει...»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ