1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2016 13:34

Σοκ στη Βραζιλία: Βρέθηκε ακρωτηριασμένο σώμα στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βραζιλιάνοι σχεδόν ένα μήνα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Πριν λίγες ημέρες στα προπονητήρια της Ολυμπιακής εγκατάστασης του μπιτς βόλεϊ βρέθηκε ένα ακρωτηριασμένο σώμα. Οι αρχές επιβεβαίωσαν το μακάβριο εύρημα αλλά δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το ακρωτηριασμένο σώμα ξεβράστηκε από τη θάλασσα την ώρα που χτυπάει κόκκινο η εγκληματικότητα αλλά και η μόλυνση γύρω από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Στο μεταξύ η ασφάλεια των Αγώνων και οι απεργιακές κινητοποιήσεις των αστυνομικών που δεν έχουν πληρωθεί για μήνες έχει αναδειχτεί σε Νο1 πρόβλημα για την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Βραζιλία βρίσκεται εν μέσω ύφεσης, της χειρότερης από το 1930 αλλά και πρωτοφανών σκανδάλων που έχουν βυθίσει τη χώρα σε κυβερνητική και πολιτική κρίση. Οι αστυνομικοί αλλά και οι νοσηλευτές παραμένουν απλήρωτοι ενώ πρόσφατα εκατοντάδες αστυνομικοί πήγαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο με πανό που έγραφαν «καλώς ήρθατε στην κόλαση».

Στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων τα πάντα έχουν χτυπήσει κόκκινο καθώς και σημαντικά έργα υποδομών όπως η βασική γραμμή του μετρό που θα εξυπηρετεί το Ολυμπιακό Χωριό ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ