1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-01-2016 22:29

«Η κλήρωση έγινε σύμφωνα με την προκήρυξη και όλα τα υπόλοιπα δεν μας αγγίζουν»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΠ, Χρήστος Σύλλας και το μέλος Κώστας Βλάσσης αναφέροντας ότι η κλήρωση του κυπέλλου ανδρών της Γ Φάσης έγινε νομότυπα με γεωγραφικά κριτήρια, τα οποία αιτήθηκαν οι ίδιες οι ομάδες της Volleyleague μέσω της ΕΣΑΠ. 
"Η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών 2015-2016, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη την οποία έχουν λάβει και έχουν αποδεχθεί οι ομάδες με την δήλωση συμμετοχής τους, γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια.
Κι αυτό έγινε με αίτημα της ΕΣΑΠ και των σωματείων της προκειμένου να αποφεύγονται, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση της διοργάνωσης μεγάλες και δαπανηρές μετακινήσεις.

Η κλήρωση ήταν δημόσια και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τεσσάρων σωματείων, τα τρία εκ των οποίων ήταν μέλη της ΕΣΑΠ και επιβεβαίωσαν ότι η ένταξη των γεωγραφικών κριτηρίων ήταν δική τους επιθυμία.

Η κλήρωση έγινε με σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η προκήρυξη και όλα τα υπόλοιπα δεν μας αγγίζουν.

Τα μέλη της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ 
Χρήστος Σύλλας
Κώστας Βλάσσης".

3 σχόλια

  • Comment Link BohaBoha Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 21:51 posted by BohaBoha

    Δυστηχως κυριοι(;) ξερουμε να διαβαζουμε..προκυρηξεις.Δυστηχως τωρα την πατησατε.Γιατι στη ΣΥΡΟ εχουν αρχιδ....Ειναι μαγκες και ΚΥΡΙΟΙ και το εχουν αποδειξη πολλες φορες.

  • Comment Link Arissalonika Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 21:05 posted by Arissalonika

    Τους καρεκλοκενταυρους και τους χρονιος διαπλεκομενους ,σιγουρα δεν τους αγγιζει τιποτα....Αστεις...δικαιολογιες. Ερχονται εκλογες να λογαριαστητε με την εντιμοτητα.

  • Comment Link ΑΕΚΑRA Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 20:08 posted by ΑΕΚΑRA

    Kαι με ποιο δικαίωμα ορίσατε το ζευγάρι Ορεστιάδα-Εθνικός; Μόνο και μόνο γι αυτό η κλήρωση είναι παράνομη γιατί δεν είναι κλήρωση.
    Όπως παράνομο είναι και που δεν δίνεις στην ΑΕΚ ρο γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας. Λες και είναι δικό σου, αλλά που θα πάει...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ