1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-09-2015 19:08

Πληρώνει το 30%

Ο Ηρακλής βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το... κόκκινο που άναψε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα είναι διακανονισμοί με τους 10 αθλητές που μπλοκάρουν τη συμμετοχή του στη Volleyleague. Αυτό αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση των διοικούντων το ΤΑΑ.  Μάλιστα πρέπει να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές καθώς όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, για να μη χαθούν οι προθεσμίες. Βεβαίως τον διακανονισμό πρέπει να τον δεχθούν οι αθλητές για να ανοίξει ο δρόμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηρακλής πρότεινε να δώσει το 30% των χρέων , σε 70 δόσεις.
Πάντως μαζί με τους διακανονισμούς θέλουν η ομάδα είναι έτοιμη για την επιστροφή αν αυτή επιτευχθεί όποτε προχωρά και σε μεταγραφική ενίσχυση με τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη (παίχτης που έχει προσεγγίσει και ο Άρης) να είναι έτοιμος να υπογράψει.

13 σχόλια

  • Comment Link IRA FOR EVER Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 17:17 posted by IRA FOR EVER

    εναλλακτικές να δεις φίλε μου φτάνει να φύγουν όλοι αυτοί οι τύποι που γλυκάθηκαν. Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωποι που έχουν οικονομικές δυνατότητες για το μέγεθος της ομάδας και σχέδιο για επιστροφή σε τίτλους να βάλουν ευρώ όσο οι τίποτες είναι εκεί που είναι.Θέλουμε ξάνα τον αυτοκράτορα; Πρέπει να φύγουν. Δε θέλουμε; Τους αφήνουμε να καταστρέφουν γιατί με αυτούς η ομάδα ή θα παίζει στις μικρότερες κατηγορίες ή θα παλεύει να σώζεται κάθε χρόνο. Αυτό θέλουμε; Αυτό μας ταιριάζει; Ευκολη η απάντηση νομίζω.

  • Comment Link lesma Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 09:30 posted by lesma

    Οι φίλοι που κράζουν τους "καφετζήδες", και δικαίως λέω εγώ, έχουν να μας προτείνουν κάποια εναλλακτική;
    Όχι για πριν 3 χρόνια, για τώρα.

    Ή απλά θέλουμε, επειδή δεν πέρασε η λύση του Κολύμπατζη, να μην περάσει καμία, και να οδηγηθεί η ομάδα στο Τοπικό;
    Αν αυτή είναι η πρόταση, να μας το πείτε να το συζητήσουμε, τα υπέρ και τα κατά.
    Αλλά το να κράζουμε μόνο, χωρίς να προτείνουμε εναλλακτικές, δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι στην ομάδα.

  • Comment Link Ν. Κ. Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 13:59 posted by Ν. Κ.

    Καλως το φερεφωνο των καφετζηδων. Εχεις μουτρα και μιλας ρε; Λιγη τσιπα. Λιγο φιλοτιμο. Σας μαθαμε καλα. Ουστ. Καταστροφεις του συλλογου. Η ασχετοσυνη σας και ο επικινυνος ερασιτεχνισμος σας σπαει κοκκαλα. Δε ρωτας τους κολλητους σου να σου πουν ποσες φορες ζητησαν μαλλι απο αυτους που βριζουν καιπου βριζεις. Ποσες φορες καποιοι για το καλο της ομαδας βοηθησαν παρα τη δικη σας καταστροφικη παρουσια; Αντε ρε για κανενα μπυρονι με τα κολληταρια σου. Εκει καταντησατε το συλλογο. Μια καφετερια.

  • Comment Link ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 13:50 posted by ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

    Να κι ενας κολλητος των καφετζηδων. Καλως το παλληκαρι. Τι εγινε που ξετρυπωσες εσυ; Τι ακριβως υπερασπιζεσαι; Αυτους που αρνηθηκαν τον ΑΣ Ηρακλη στον Κολυμπατζη; Και καποιοι αλλοι βαζαν το κεφαλι στον τορβα αλλα τα κολληταρια σου δε γουσταρανε κι εςυ τοτε δεν τους στηριξες πονηρουλη. Γιατι; Εεεεε; Τι θελανε τοτε; Εεεεε; Εςυ γιατι εκανες μοκο; Εεεε; Μαλλον δεν ξερεις πολλα η τα ξερεις και τα κανεις γαργαρα. Με τους κολλητους σου η ομαδα εχει τα τρια χειροτερα χρονια της ιστοριας της. Κανεις δε θελει να διαλυσει η ομαδα γι αυτο σας κραζει ολος ο κοσμος. Η διαλυση ειστε εσεις. Να ξεκουμπιστειτε θελει ο κοσμος κι ολα μετα θα πανε καλα. Αφου αγαπατε την ομαδα γιατι δεν ξεκουμπιζεστε; Παντως το να βγει καποιος και να υποστηριξει αυτους τους ασχετους και επικινδυνος χρειαζεται ειτε αγνοια κινυνου ειτε το ακαταλογιστο. Ολοι σας πηρανε χαμπαρι κι εσεις στον κοσμο σας.

  • Comment Link Volley fan Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 00:17 posted by Volley fan

    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ Η Ο ΚΟΛΥΜΠΑΤΖΗΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ .
    ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΒΟΛΛΕΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ;
    ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ.
    ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΡΟΥΒΑ.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ