1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2023 23:27

Κάτι τρέχει με τη Φλώρινα

Η διαχρονική ατάκα «Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» που αναφωνεί ο ηθοποιός Ντίνος Ηλιόπουλος στη γνωστή ελληνική ταινία, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Φλώρινας.



Αυτό που συνέβη την τελευταία χρονιά και αυτό για το οποίο όλοι μιλούν είναι ότι στον κατάλογο των αθλημάτων που αγαπά η πόλη έχει σίγουρα προστεθεί το βόλεϊ και το beach volley, με αφορμή το τουρνουά Florina Open (κερδίζοντας τα πρωτεία σε προσέλευση κόσμου συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα τουρνουά beach volley).

florina open

Τους τελευταίους μήνες λοιπόν, η πορεία της ομάδας του Ήφαιστου κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα συνήθεια στους κατοίκους, η οποία τους έφερε στο ΔΑΚ Φλώρινας προκειμένου να απολαύσουν από κοντά την ομάδα της πόλης τους. Και έφερε τόσους πολλούς που τα φαινόμενα συνωστισμού ήταν εξαιρετικά συχνά, δημιουργώντας κάθε φορά μια μαγική ατμόσφαιρα.

Το βέβαιο είναι ότι ο κόσμος της Φλώρινας κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο αγωνιστικά, ως πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στην Α2, όσο και ως τόπος φιλοξενίας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος και των διάφορων οργανώσεων που έλαβαν χώρα.

florina1

Κάτι τρέχει λοιπόν με τη Φλώρινα.. κάτι που πρέπει να δουν όλοι, καθώς ο τόπος δείχνει να αγαπάει ιδιαίτερα το βόλεϊ, τοποθετώντας το υψηλά στις προτιμήσεις του, προσδοκώντας -δικαιωματικά- να φιλοξενήσει μελλοντικά ακόμη πιο σημαντικές διοργανώσεις.

Άλλωστε, ανάμεσα στις φιλοδοξίες της ανδρικής ομάδας του Ηφαίστου, η οποία αγωνίζεται στην Β' ζώνη της Α2, είναι η διάκριση και στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο για να έρθουν στη πόλη ιστορικές ομάδες, όπως έγινε πέρυσι με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

ifaistos

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ