1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-04-2021 21:23

Volley League: Πρόστιμο σε Ρανγκέλ και Μπράουν για το μεταξύ τους επεισόδιο στη Σύρο

Με 200 ευρώ χρηματικό πρόστιμο και αυστηρή έγγραφη επίπληξη, τιμωρήθηκαν οι κεντρικοί του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ρανγκέλ και Αντρέ Μπράουν για το μεταξύ τους επεισόδιο, στον αντίστοιχο αγώνα των δύο ομάδων στις 8/4, στη Σύρο.

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ αναφέρει:

«Συνεδρίασε την 20η Aπριλίου 2021, ημέρα Τρίτη, στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), για να δικάσει την πειθαρχική κατηγορία εναντίον των:Α) Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ αθλητή πετοσφαίρισης του Παναθηναϊκός Α.Ο. καιΒ) του αθλητη πετοσφαίρισης Μπράουν Αντρέ του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΟΝΕΧ που απαγγέλθηκε από το Δικαιοδοτικό τούτο όργανο με τις από 14.04.2021 κλήσεις τους σε απολογία.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον αθλητή Λούκας Βίκτορ Φερέρια Ρανγκέλ χρηματικό πρόστιμο ποσού διακοσίων (200) ευρώ και αυστηρή έγγραφη επίπληξη.ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον αθλητή Μπράουν Αντρέ χρηματικό πρόστιμο ποσού διακοσίων (200) ευρώ και αυστηρή έγγραφη επίπληξη.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ