1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2018 22:37

Το... καψώνι της Ραβέννα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη Ιταλία για την αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτη κόντρα Ραβέννα στο πλαίσιο των τελικών του Τσάλεντζ Καπ ανδρών. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν παράπονο από τους Ιταλούς, γιατί δεν τους παραχώρησαν το γήπεδο την παραμονή του αγώνα.

 

Έτσι θα αναγκαστούν να προπονηθούν στο βοηθητικό γήπεδο, έδρα της γυναικείας ομάδας.Μιλώντας στο fosonline.gr ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Νίκος Μαντούβαλος δήλωσε:

«Έχει γίνει επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ραβέννα παραμονή του αγώνα μόνο ανήμερα του αγώνα θα κάνουμε μία ώρα προπόνηση. Είθισται όλες οι ομάδες σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια παραμονή του αγώνα να δίνουν προπόνηση στη φιλοξενούμενη ομάδα. Μας είπαν μία δικαιολογία ότι ο ιδιοκτήτης του γηπέδου δεν τους δίνει ώρες και ότι θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον χρήματα. Αυτό έχει ως συνέπεια παραμονή του αγώνα να κάνουμε προπόνηση σε ένα βοηθητικό γήπεδο που δίνει τους αγώνες της η γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Το γήπεδο θα το πατήσουμε το πρωί του αγώνα κάνοντας μία ώρα προπόνηση. Βάσει των συνθηκών ποου θα αντιμετωπίσουμε στην Ιταλία, την ίδια αντιμετώπιση θα έχουν και εκείνοι στην Ελλάδα. Είχαμε όλη τη διάθεση να τους προσφέρουμε το ΣΕΦ, έτσι και εμείς θα τους δώσουμε παραμονή του αγώνα το Μελίνα Μερκούρη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ