1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2024 18:02

Μπάσης, Χασμπάλα στον Ολυμπιακό, Μίλης στη Σύρο

Ο Ολυμπιακός θα κάνει το πολύ αλλαγή ενός ξένου στο ρόστερ του, αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ψάχνει παίκτες για τον πάγκο του, με προτεραιότητα στους Αχιλλέα Μπάση, Ματέο Χασμπάλα.



Με δεδομένο ότι ο Βαϊόπουλος πάει στον Φοίνικα Σύρου και ο   Kομητούδης στην Κηφισιά, ο Ολυμπιακός αναμένεται να συμφωνήσει με τον Αχιλλέα Μπάση και τον Ματέο Χασμπάλα.



Η μεταγραφή του Μπάση θα δώσει μεγαλυτερη ισχύ στον Ολυμπιακό από την γραμμή του σερβίς και στα break point,  όπως φάνηκε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα, κάτι που δεν είχε ο Βαιόπουλος, που βοηθούσε μόνο στο μπλοκ. Ο Χασμπάλα έπαιξε πρόπερσι στον Ολυμπιακό, έπαιξε ως δανεικός στην Κηφισιά και επιστρέφει ως βασικός δίπλα στον Τράβιτσα.

Από τον Ολυμπιακό θα φύγει και ο Σπύρος Χανδρινός, προτάθηκε ο Μπαρμπούνης, αλλά αυτή τη φορά ο παίκτης που προέρχεται από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού θα προτιμήσει να παίζει και δεν θα πάει όπου επιτάσουν οι ανάγκες του μάνατζερ του.

Στον Φοίνικα Σύρου, ο Μίλης θα κάνει δίδυμο με τον Ασπιώτη, ενώ γίνονται προσπάθεις για την απόκτηση του αμερικανού ακραίου Γκρεκ Πέτι.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ