1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2018 18:32

Οι περσινοί ημιτελικοί ζωντανεύουν στη Σαντορίνη

Η αναμέτρηση στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ στη Σαντορίνη μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Άρη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται και πάλι, έξι μήνες μετά τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος, όπου οι «κιτρινόμαυρες» με 2-1 νίκες είχαν πάρει την πρόκριση για τους τελικούς. 

Την πρώτη αγωνιστική, ΑΟ Θήρας και Άρης, πέτυχαν εκτός έδρας νίκες. Η ομάδα των Κυκλάδων ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Μακεδόνων στα Κύμινα, ενώ ο Άρης υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα μετά από δύο χρόνια.

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο από το πρώτο σερβίς μέχρι το τελευταίο. Τις τελευταιες ημέρες δουλέψαμε σκληρά για αυτόν τον αγώνα. Σέβομαι τον Άρη έχει καλές αθλήτριες, αλλά το ίδιο και εμείς και θέλουμε τη νίκη. Καλώ όλο τον κόσμο της Σαντορίνης να έρθει να μας στηρίξει στα καλά και στα κακά».

Στέλιος Κουτουνίδης (ΑΣ Άρης): «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Σαντορίνη έχει κάνει την υπέρβαση και στοχεύει ψηλά. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε καλή κατάσταση και μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε και συνέχεια ως ομάδα».

Volleyleague Γυναικών - 2η αγωνιστική

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Ευόσμου 17.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Γούβαλη.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Κτενάς, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κούγιας, Λιόντου, Γραμματεία: Κτενά.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις Βούλας - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μπεντιανταγκάρ, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Πρέντζας, Σταρίδας, Παρατηρητής: Περρός, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Ράντσιου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Δραγουμάνος, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Λυκούδη.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - ΑΟΝ Πανναξιακός
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Ισκάς, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Κακάτσιου, Μπουγιούκας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ