1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2014 20:39

Ματς που κρίνει πολλά στο Αιγίνιο

Μια απ' τις πιο ενδιαφέροντες αναμετρήσεις διεξάγονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Αιγίνιο, εκεί όπου η Νίκη υποδέχεται τον Εθνικό. Οι γηπεδούχοι, όντας τελευταίοι, «καίγονται» κυριολεκτικά για βαθμούς, στην προσπάθεια να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση εν όψει play out, με τον φιλοξενούμενο Εθνικό, να θέλει στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος μόνο νίκες, προκειμένου να διεκδικήσει την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Η Νίκη έδωσε τρία φιλικά, κατά την περίοδο της διακοπής στη Θεσσαλονίκη, δύο με τον ΠΑΟΚ, μετρώντας δύο ήττες (3-0,2-1) και ένα με τη ΜΕΝΤ, νικηφόρο (3-0). Η διακοπή δε λειτούργησε όσο ευεργετικά περίμεναν στο Αιγίνιο στο θέμα των τραυματισμών, καθώς εκτός του ότι ο Μακλάχλιν δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του, προέκυψε θέμα και με τον Ντάλιγκι, ο οποίος έχει τενοντίτιδα.

Με 13 βαθμούς σε 19 ματς και μόλις 3 νίκες στην έδρα της, βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 8 Φεβρουαρίου και την αναμέτρηση με τον Άρη (3-2).

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη, που θα ταξιδέψει αυθημερόν στο Αιγίνιο, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Έχοντας συγκεντρώσει 43 βαθμούς βρίσκεται τρίτος, πίσω από Κηφισιά και ΟΣΦΠ. Εκτός έδρας μετρά 6 νίκες και 3 ήττες, δύο εκ των οποίων σημειώθηκαν στο δεύτερο γύρο, κόντρα σε ΑΕΚ και Λαμία.

Προϊστορία


Σε 3 ματς που έχουν προηγηθεί μεταξύ των δύο ομάδων, ο Εθνικός μετρά ισάριθμες νίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ