1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-10-2017 17:17

Α.Ο.Μαρκόπουλο Revoil: Ποντάρουν στο «18»

Το «18» αναμένεται να είναι το τυχερό νούμερο για το Μαρκόπουλο στη σεζόν που ξεκινάει. Με μέσο όρο ηλικίας μόλις 18 ετών, η νεανική και άκρως ελληνική ομάδα  θα αναζητήσει εμπειρίες με θέα στο μέλλον.

Με τον Κροάτη κόουτς, Τόμο Πάουν, που αντικατέστησε τον Γιάννη Νικολάκη στον πάγκο της ομάδας, το Μαρκόπουλο φιλοδοξεί να παραμείνει στην Α1, επενδύοντας στον ενθουσιασμό και το ταλέντο των νεαρών αθλητριών του. Το ρόστερ είναι άκρως νεανικό αφού τα 18.08 χρόνια αποτελούν τον χαμηλότερο μ.ο. ηλικίας στην κατηγορία.

Η ομάδα θα ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς ξένη αθλήτρια. Απέκτησε τις Νεφέλη Σούλη (Γαία Σπάτων), Πηνελόπη Παπαστεργίου (ΦΟ Βριλησσίων), Ηρώ Χούντα (Ηρακλής Κηφισιάς), Μαρία Τσιτσιγιάννη (Αργώ Βόλου) και Χαρά Μαρινάκη (Πανναξιακός).

Έμειναν: Βιργινία Δικαιούλια, Αλεξάνδρα Καραβοκύρη, Στέλλα Τσιάκουλα, Βασιλική Διάλλα, Ασημίνα Νικολογιάννη, Ιωάννα Γεωργαντζή, Ευαγγελία Τουλγαρίδου.

Ήρθαν: Νεφέλη Σούλη, Πηνελόπη Παπαστεργίου, Ηρώ Χούντα, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Χαρά Μαρινάκη.

Έφυγαν: Ηλιάνα Ιακωβίδου, Ελένη Καρακάση, Πούλι Κλάιν, Νάσια Λιάγκη, Έρικα Μερκάντο, Μαριφένια Πατεράκη, Ζακλίν Ροντρίγκεζ, Αθανασία Φακοπουλίδου.


Τόμο Πάουν: «Να βγάλουμε στο γήπεδο τη δουλειά μας»

Ο προπονητής του Μαρκόπουλου Τόμο Πάουν δήλωσε στο www.volleyball.gr: «Αυτό που θέλουμε είναι να μπορέσουμε να δείξουμε στο γήπεδο τη δουλειά μας. Έχουμε πολλές νέες παίκτριες και αυτό που θέλω είναι να τις δω να βγάζουν σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων τους.  Έχουμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο και μετά υπάρχουν τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για να μπουν στην τετράδα».


Βιργινία Δικαιούλια: «Να πάρουμε εμπειρίες»

Η αρχηγός του ΑΟΜ Βιργινία Δικαιούλια είπε: «Το Μαρκόπουλο διαθέτει ένα πολύ νεανικό ρόστερ. Αυτό που θέλουμε, είναι, με τη συμμετοχή μας στην κατηγορία, να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Στο μυαλό μας είναι η ομάδα να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή της και από εκεί και ύστερα να φθάσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Μπορεί το πρωτάθλημα, στην κορυφή, να μην είναι ανταγωνιστικό αφού ο Ολυμπιακός είναι μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο  στις υπόλοιπες θέσεις πιστεύω ότι θα γίνουν μάχες».

Τα ρόστερ της Volley League γυναικών



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ