1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-11-2015 01:41

Πάτρας: «Ντροπή, μας έκλεψαν δύο σετ»

Παραράπονα από την διαιτησία των Τσεπκινλή - Ιωαννίδη έχει ο προπονητής του Ηρακλή, Χρήστος Πατρας, μιλώντας για κλοπή μετά τη ήττα της ομάδας του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης
«Είναι ντροπή για το βολεϊ αυτό που έγινε. Μας έκλεψαν δύο σετ. Ο Ηρακλής δεν είναι μαγαζάκι της γειτονιάς. Μιλάμε για δύο φάσεις σε συγκεκριμένα κρίσιμα σημεία των δυο σετ που έκριναν τον αγώνα. Τα παιδιά πάλεψαν αλλά τι να το κάνεις; Δεν μιλάω αλλοίωση αλλά ήταν σφυρίγματα που καθόρισαν τον αγώνα».

3 σχόλια

  • Comment Link ΧΑΖΟΣ Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 08:45 posted by ΧΑΖΟΣ

    ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΤΕ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ PS ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ 5ΧΡΟΝΟ (ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΑ 5ΧΡΟΝΑ)

  • Comment Link ΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΡΕ; Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 08:58 posted by ΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΡΕ;

    πράγματι ντροπή αλλά για ποιον δεν ξέρω.........κλαψ κλαψ μας αδίκησαν. Μπράβο, σας ταιριάζει γάντι η κλάψα. Να δω τους μέγιστους παραγοντάρες να βγάζουν ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας και τι άλλο. Ειδικά να παραπονιέται ο ντου από παντού.

  • Comment Link Χ.Γ. Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 07:27 posted by Χ.Γ.

    αν δε μιλάς για αλλοίωση τότε τι μιλάς; Κε Πάτρα καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσετε ότι ο Ηρακλής δεν είναι μαγαζάκι της γειτονιάς, ούτε Μουδανιά, ούτε Καλαμαριά και δεν του ταιριάζει η κλάψα και η μίρλα. Είναι προφανές ότι λείπει η εμπειρία γι αυτό και η ομάδα έχασε όταν σε κρίσιμα σημεία των 2 σετ κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο. Δουλειά σας λοιπόν είναι να βελτιώσετε αυτά αλλά και την απαράδεκτη εικόνα του 2ου σετ. Όλα τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση. Αυτά που λέτε εσείς κι αυτά που γράφουν οι οπαδοί που παριστάνουν τους δημοσιογράφους μόνο κακό κάνουν και μικραίνουν τον Ηρακλή. Μα καλά όλοι σε αυτήν την ομάδα σκέφτονται πια σα συνοικιακό σωματείο; Από τους παράγοντες που βγαίνουν και καταγγέλουν ως Κατίνες κάποιους αόρατους εχθρούς μέχρι τον υπέυθυνο κόουτς που κλαίγεται για τη διαιτησία η οποία όμως κατά τα άλλα δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Τρικυμία εν κρανίω έχετε όλοι. Χαλαρώστε, σοβαρευτείτε και δουλέψτε και μη μιλάτε τόσο πολύ γιατί όταν το ανοίγετε και ειδικά οι διοικούντες πετάτε μαρουλόφυλλα. Και σας παρακαλώ, με όσα έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια τον έχετε εκμηδενίσει τον Ηρακλή. Μην το συνεχίζετε με τα ατοπήματά σας και τις ανόητες δηλώσεις. Έχετε καταλάβει ότι έχετε αλλάξει το DNA της ομάδας και την έχετε μετατρέψει από κυρίαρχη και άνετη σε μίζερη και κλαψιάρα όπως εσείς; Έλεος πια με όλους εσάς, στον Ηρακλή είστε όχι στην ομάδα του χωριού σας του τοπικού πρωταθλήματος. Κανείς δε συνομωτεί εναντίον σας απλά η δουλειά σας και η νοοτροπία σας καθρεφτίζεται στο γήπεδο. Ο καιρός θα δείξει ποιος έχει δίκιο. Εσείς που κλαίγεστε σα καταφρονημένες και εγκαταλελειμένες κορασίδες ή εμείς που πιστεύουμε ότι απλά είμαστε Ηρακλής και οφείλουμε να προσπαθούμε ,να βελτιωνόμαστε χωρίς να δίνουμε σημασία σε τίποτα. Ελπίζω μαζί με την αλλαγή του ΑΦΜ και του ονόματος να μην έχει αλλάξει και η νοοτροπία γιατί και γι αυτό θα είστε εσείς και μόνο εσείς υπεύθυνοι. Θα δούμε την ομάδα και στα επόμενα παιχνίδια και θα σας κρίνουμε. Απλά να ξέρετε ότι χθες στην Αλεξανδρούπολη δεν υπήρχαν μόνο τα 20 άτομα των οργανωμένων. Υπήρχαν κι άλλοι ηρακληδείς που είδαν το παιχνίδι και δε μασάνε με αυτά που λέτε γιατί έχουν ιδία άποψη. Κι αυτά που γράφουν κάποιοι για να αποπροσανατολίσουν τον κοσμο που δεν είδε το παιχνίδι δεν περνάνε σε αυτούς που ήταν εκεί και που οφείλουν να λένε την αλήθεια σε αυτούς που δεν ήταν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ