1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-04-2014 10:40

Με κόσμο η ΑΕΚ στον αποψινό πρώτο τελικό!

Το ΑΣΕΑΔ ανέτρεψε τα δεδομένα αφού δικαίωσε την ΑΕΚ στην έφεση που είχε καταθέσει κατά της ποινής της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και έτσι απόψε θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της στον πρώτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Θυμιζουμε ότι η ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών της στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έτσι η διοίκηση της Ένωσης έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση: «Τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης θα διατίθενται σήμερα από τις 12 έως τις 5 από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138-40) και μετά τις 5 έξω από το γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Επειδή ο αριθμός είναι περιορισμένος παρακαλείστε να τα προμηθευτείτε όσο νωρίτερα γίνεται από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ θέλει να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης επιβάλλει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να προστατεύσουμε την ομάδα με την συμπεριφορά μας και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα που θα δημιουργούσε πρόβλημα στο τμήμα σε αυτή την σημαντική καμπή του πρωταθλήματος.

Να δημιουργήσουμε μια πραγματική γιορτή που θα αποτελέσει και την καλύτερη απάντηση προς όλους».

6 σχόλια

  • Comment Link GiMi21_AEK Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 19:34 posted by GiMi21_AEK

    @redone
    ελπίζω τα δικά σου χαρτομάντηλα να ήταν αρκετά!
    περαστικααααααα σαςςςςς...!!!!

  • Comment Link redone Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 15:05 posted by redone

    volfan ..σιγα ρε μπαμπινιωτη ...κοιτα να παρεις σημερα χαρτομαντηλα γιατι θα πεσει πολυ κλαμα....

  • Comment Link volfan Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 11:24 posted by volfan

    "απφσασισαν"
    η γλώσσα των αρχαίων ημών προγόνων ή άλλη ?

  • Comment Link AEKVCfan Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 09:34 posted by AEKVCfan

    συμφωνώ εν μέρει σ αυτό που λες.. αλλά ο ολυμπιακός γιατί δικαιώθηκε για την κροτίδα στην παπαγεωργίου στους τελικούς με παο, και η ΑΕΚ απαγορεύεται να δικαιωθεί.

  • Comment Link redone Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 08:30 posted by redone

    δηλαδη πρεπει να εχουμε νεκρο για να τιμωρηθει η αεκ;αυτοι που απφσασισαν θα ειναι και υπολογοι...παντως στο λιμανι αρχισε η γιορτη...α ελατε και οι χορευτριες(ξερετε ποιες...οι κιτρινες)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ