1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2013 18:28

«Τώρα που τον χάσαμε συνειδητοποιούμε ποιος ήταν ο Σαμαράς»

Η αλήθεια είναι πως οι προσπάθειες του Νίκου Σαμαρά να ιδρύσει και να καθιερώσει τον σύλλογο Λήμνος Sports Club βρήκε αρχικά λιγοστούς υποστηρικτές. Με το θάνατο του, όμως, «πήρε» πολλές υποσχέσεις για ανάπτυξη και στήριξη του έργου του. Ο δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής είπε: «Θα συνεχίσουμε το έργο του Νίκου Σαμαρά. Ετοιμάζουμε πλάνο δράσεων. Όλη η Λήμνος θα τιμήσει τη μνήμη του και θα συμπαρασταθεί στην οικογένεια του».
Ο δημοτικός σύμβουλος Λήμνου Νίκος Μοσχάκης ο οποίος στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Νίκου Σαμαρά δήλωσε: «Τον Σαμαρά τον γνώρισα πριν από 1,5 χρόνο όταν ήρθε και μου ανέπτυξε τα σχέδια του. Εντυπωσιάστηκα. Ως άνθρωπος του αθλητισμού (σ.σ.είναι και προπονητής ποδοσφαίρου) πενθώ για την απώλεια του. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τιμήσουμε τη μνήμη και το έργο του. Υπάρχουν σκέψεις για διοργάνωση αθλητικών διοργανώσεων και μετονομασία του κλειστού γυμναστηρίου σε Νίκος Σαμαράς. Είναι αλήθεια πως βρήκε πολλές δυσκολίες στο έργο του, αλλά και η τοπική κοινωνία δεν γνώριζε και πολλά. Τώρα που τον χάσαμε συνειδητοποιούμε όλοι ποιος ήταν ο Σαμαράς...».



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ